Trafikte Mansur Yavaş'ın aracına denk gelen vatandaş şahit olduklarını anlattı! Sosyal medya bu olayı konuşuyor

Trafikte Mansur Yavaş'ın aracına denk gelen vatandaş şahit olduklarını anlattı! Sosyal medya bu olayı konuşuyor
Ankaralı vatandaş trafikte denk geldiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı 5 kilometre boyunca izledi. Vatandaşın gördüklerini anlatmasının ardından sosyal medyada konuşulan konular arasına girdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, makam aracıyla trafikte hareket halindeyken bir vatandaş tarafından 5 kilometre boyunca izlendi.

Mansur Yavaş''ı izlemesinin ardından gözlemlerini sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa isimli vatandaşın anlattıkları dikkat çekti.

"HAYRANLIKLA İZLEDİM, GÖZLERİM YAŞARDI"

"Başkanım bu gün trafikte sizin makam aracınızla denk geldik, sizde araçtaydınız diyen vatandaş, "Aynı yönde 5 km boyunca ilerledik, çakar yok, koruma aracı yok, trafik kurallarına uyuluyor, hayranlıkla izledim, gözlerim yaşardı. Hasret kalmışız sizin gibi devlet adamlarına" ifadesini kullandı.

"Işıklarda yan yana bekledik sizinle, şoförünüz yol boyu kimseden zorla yol almaya çalışmadı" bilgisini paylaşan vatandaş "İkna oldum ben siz hakkı ve halkı gözeten bir başkansınız, Ankara''ya çok yakıştınız" dedi.

Mustafa''nın bu paylaşımı sosyal medyada konuşulan konular arasına girdi. 

Twitter''da Millet İttifakı Büyükşehir Belediyelerinden haberleri paylaşan ''Büyükşehir Çalışıyor'' hesabı da vatandaşın açıklamasını "Bir Ankaralının trafikte Mansur Yavaş’la karşılaşması" notu ile paylaştı.

İlgili Haberler