TRT koridorları Rıdvan Dilmen'in aldığı maaşla çalkalanıyor. Orhan Yıldırım'dan bir bomba paylaşım daha

TRT koridorları Rıdvan Dilmen'in aldığı maaşla çalkalanıyor. Orhan Yıldırım'dan bir bomba paylaşım daha
Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, TRT'nin 8.5 milyon TL maaş verdiği Rıdvan Dilmen hakkındaki açıklamalarına devam ediyor. Deneyimli gazeteci, sosyal medya hesabından Dilmen'le ilgili dikkat çeken bir paylaşımda daha bulundu.

Yıldırım'dan bir bomba paylaşım daha. Dilmen’i tuttu bırakmıyor

TRT''de Süper Lig maçlarını yorumlayan Rıdvan Dilmen, aldığı maaş nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturmuş ve günlerce konuşulmuştu. Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, Dilmen''in peşini yine bırakmadı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan tecrübeli gazeteci, bu sefer TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı''ya da yüklendi. Yıldırım, "Bu @trt ve genel müdürü @zahidsobaci ses yok! Halktan alınan katkı payı ile @RidvanDilmen8  e yıllık 8.5 milyon eski para ile (8.5 trilyon) aylık 700 binin üstünde ücret. Atomu yeniden mi parçalıyor ki, bu paralar peşkeş çekiliyor. Tv de üste para verip yorum yapacak çok kişi var!" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Orhan Yıldırım, TRT''de yorumculuk yapmaya başlayan Rıdvan Dilmen''e verilen yıllık 8,5 milyon TL''nin sorgulanması gerektiğini açıklamış, bu ücrete tepki göstermişti.

Yıldırım daha sonra, yıllık 8,5 milyon TL alan Dilmen''in, aylık olarak ise 710 bin TL aldığını ifade etmişti.

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Dlimen''in, Hollanda - Türkiye maçının ardından "asgari ücret" ile ilgili sözleri, sosyal medyada büyük tepkiye neden olmuştu. Dilmen, "Ben hiçbir parayı küçümsemem. Bugün asgari ücretli çalışan milyonlarca insan var. 8 bin liraya çalışan insanlar var" ifadelerini kullanmış, gelen tepkiler üzerine yanlış anlaşıldığını açıklamıştı.

İlgili Haberler