TRT'nin sevilen dizisine yeni isim katılıyor

TRT'nin sevilen dizisine yeni isim katılıyor
TRT1 ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Tövbeler Olsun'a yeni bir isim dahil oluyor. Sinema oyuncusu Çiğdem Tunç'un bundan sonra Tövbeler Olsun dizisi ile ekrana geleceği öğrenildi.

TRT'de başrollerini Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun paylaştığı Tövbeler Olsun dizisi, ekrana gelmeye başladığı günden bu yana önemli bir izleyici kitlesini ekran başına kilitlemişti. Yoluna devam eden dizi ile ilgili yeni gelişmeler de yaşanıyor. 

Dizifilm.com'da yer alan habere göre TRT 1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun ‘un yeni bölümünde Çiğdem Tunç rengarenk bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. Tunç Tövbeler Olsun dizisinde ‘Ünlü Modacı Aleyna Yeşilpınar ‘ karakterini canlandıracak.

cigdem-tunc.jpg

Bir süredir ekranlardan uzak olan Çiğdem Tunç; rengarenk bir karakterle Tövbeler Olsun dizisinde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizi ile ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu Çiğdem Tunç, “2020 yılının sonuna iki gün kala kendimi “Tövbeler Olsun ” dizi setinde buluverdim… Kadroya bakınca da adeta şampiyonlar ligine dahil olmuş hissettim. Erkan Can, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu Çiçek Dilligil, her şeyin ötesinde tüm bilgi birikimi ve sevecenliğini bu yapıma katan Hasan Kaçan’ın yani sıra kamera önünde ve gerisinde emek veren her birey çok değerli" dedi.