Tuba Vural: “Bir Arap 50 Türk’e değil, bir Türk dünyaya bedeldir”

Tuba Vural: “Bir Arap 50 Türk’e değil, bir Türk dünyaya bedeldir”
İYİ Partili Tuba Vural, Ethem Sancak’ın skandal açıklamalarına, “Bir Arap 50 Türk’e değil, bir Türk dünyaya bedeldir” sözleriyle karşılık verdi. Çokal ayrıca, AKP’den istifa edip İYİ Parti’ye katılan vatandaşlara rozetlerini taktı.

AKP'li işadamı Ethem Sancak’ın, bir gazeteye sarf ettiği “Benim için İslam’a sarılmış, dik duran bir Arap, ruhunu Batıya satmış olan 50 Türk’e bedeldir” sözlerine sert tepkiler geliyor. İYİ Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bir Arap 50 Türk’e değil, bir Türk dünyaya bedeldir” paylaşımında bulunarak, Sancak’ın söylediklerine tepkisini dile getirdi.

tepkii.png

AKP’DEN GELENLERE ROZETLERİ TAKILDI

Öte yandan, Antalya’da partisine katılımların gün geçtikçe arttığını açıklayan Çokal, “Milletin umudu İYİ Parti’ye, katılımlar tüm hızı ile devam ediyor. Bir hafta içinde 250’den fazla yeni arkadaşımız partimize katıldı. Tüm engellemelere ve karartmalar rağmen Türkiye İYİ olacak” ifadelerini kullandı. Çokal ayrıca, AKP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan vatandaşlara da parti rozetini taktı.  

dxxfpkux4ai2eul.jpg

İlgili Haberler