Tümer Metin'den canlı yayında Önder Karaveli'ye sert sözler! İnanın anlamıyorum

Tümer Metin'den canlı yayında Önder Karaveli'ye sert sözler! İnanın anlamıyorum
Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor deplasmanında son dakikalarda yediği golle 1 puana razı oldu. Siyah Beyazlılarda teknik direktör Önder Karaveli yaptığı hamlelerle eleştiri oklarının hedefi oldu. Tümer Metin de mücadelenin değerlendirmesini yaptı.

Tümer Metin Tivibuspor''da Adana Demirspor - Beşiktaş maçının ardından açıklamalar yaptı. Metin, 1-1 biten maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli''ye eleştirilerde bulundu.

"45 dakikayı kaleye gitmeden oynadı Beşiktaş" diyen Metin, "İkinci yarı için konuşuyorum bunda en önemli faktör Önder Hoca''nın maçı okuyamaması oldu. Sakatlanan oyuncular, oyuncu değişikliğine etki etti evet ama 5 oyuncu değişikliği varken Mehmet Topal oyunda olmasına rağmen kendi sahasında kabul etmeyi göze alarak oynadı. Batshuayi''ye nasıl dayandı, inan anlamıyorum." ifadelerini kullandı.

Metin, "Beşiktaş adına sahanın en iyisi Ghezzal''dı sahada kaldığı bölümde. Emirhan''ı içeri alarak adam eksiltebilen oyuncu olsun orada istedi belki ama o da istediği verimde değildi. Önder hoca da oyuna dahil olamadı. Beşiktaş''ın ikinci yarıda verdiği kötü görüntüyü biraz oyuncu değişikliklerine de bağlamak lazım" dedi.

İlgili Haberler