Yandaş yazar Fuat Uğur, sessiz istilayı nasıl savunacağını şaşırdı

Yandaş yazar Fuat Uğur, sessiz istilayı nasıl savunacağını şaşırdı
Yandaş köşe yazarı Fuat Uğur, "Sessiz İstila"yı nasıl savunacağını şaşırdı

Hükümete yakın Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, medyadaki sığınmacılara yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

Uğur, "Türkiye’nin geçmişi karanlık kripto siyasetçilerinden haber sunucularına, yazarlardan çeşitli televizyon yüzlerine kadar hepsi bu yalanların üzerinde tepiniyorlar. Türkiye’ye gelen, her misafir gibi para harcayıp gezen turistlerin etnik kimlikleri üzerinden bile ırkçılığın kitabını yazmaktalar âdeta. Arap, Orta Doğulu, İranlı, Endonezyalı, Afrikalı, Özbek, Kazak turistler ülkemizi kirletiyorlarmış!" dedi. 
 
“GEVŞEK GEVŞEK AĞZINI YAYA YAYA…”

Aynı medya grubunda bulunan TGRT’nin Ana Haber bültenini sunan Ekrem Açıkel’in sözlerini isim vermeden eleştiren Uğur, "Bir tanesi çıkmış ekrana, gevşek gevşek, ağzını yaya yaya Alman, Amerikalı, Fransız turist göremediklerinden, Sultanahmet Meydanı’nın istila edildiğinden bahsediyor” dedi.

“PEKÂLÂ BİLİYOR Kİ BEĞENMEDİĞİ ETNİK KİMLİKLERDEN TURİSTLER, BALDIRI ÇIPLAK TURİSTİNDEN DAHA FAZLA PARA HARCIYOR”

Uğur, Arap turistleri eleştirenlere de ağır ifadelerle yüklendi:

Ramazan Bayramı sabahı özellikle Müslüman turistler doğal olarak turistik ama aynı zamanda İslam tarihi açısından anlamlı olan Sultanahmet Meydanı’na gelip, çimlerimizi çiğnemişler, yayılmışlar, piknik yapmışlar.

Bu pespaye ve paçoz dilin Türk televizyonlarından yasaklanması gerek. Çünkü ırkçılık bir insanlık suçudur.
 
Sovyetler dağıldıktan sonra Türkiye’ye gelen Rus turistler için de aynı ayrımcı ve pespaye dili kullanmışlardı. O kompleksli kriptolar pekâlâ biliyor ki beğenmediği etnik kimliklerden turistler, Alman, Fransız, Amerikalı baldırı çıplak turistinden daha fazla para harcıyor. Zaten istemediği de bu. Turizm sezonundan beklenti çok yüksek ya, döviz gelmesin ki Türkiye dara düşsün. Kaos çıkarıp bu ülkelerden gelecek turistlerin ayağının Türkiye’den kesilmesini amaçlıyorlar. Türkiye’nin düze çıkması, elinin rahatlaması en korktukları şey."

İlgili Haberler