Türkiye'de bir ilk! Harcamayanın parasını hesaptan silecekler! Son 2 gün

Türkiye'de bir ilk! Harcamayanın parasını hesaptan silecekler! Son 2 gün
Türkiye'de bir ilk gerçekleşti. 2 gün sonra sona erecek olan kampanya 81 ilde geçerli olacak. Harcamayanın parasını hesaptan otomatik olarak silecekler.

Mobil uygulamalar üzerinden online alışveriş yapanlara özel Vakıfbank bomba bir kampanya gerçekleştirdi. Türkiye’de ilk kez böyle bir kampanyaya imza atan Vakıfbank tüm detayları açıkladı. 2 gün sonra sona erecek olan kampanya 81 ilde geçerli olacak. Kampanya kapsamında Vakıfbank, Word Kart sahiplerine toplam 600 TL Word Point kazandıracak.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

cevrimici-alisveris-avantajlari-urun-secenekleri-a32fca.jpg

Türkiye'de ilk kez Vakıfbank tarafından hazırlanan kampanyaya SMS yoluyla katılım sağlamak için öncelikle kayıtlı cep telefonunuza "WIN" yazın, kredi kartınızdaki numaranın son 6 hanesini girin, boşluk bırakın ve 5724'e mesaj gönderin. Başvuru formunu Vakıf Bank uygulaması üzerinden doldurabilirsiniz. Başvuru formunu Vakıf Bank uygulaması üzerinden doldurabilirsiniz. İkinci seçenek ise Mobil uygulamanıza giriş yapın ve "Cepte Kazan" bölümüne giderek uygulamanızı oluşturun. Ödemeler kampanya şartlarına uygun olarak kişilere yapılacaktır.

KREDİ KARTINDAN ÇEKİM İŞLEMLERİ DAHİL DEĞİL

online-alisveris-istatistik.jpg

Fiziki mağazalardan ve POS terminallerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamında dahil değildir. Bundan dolayı özel fırsattan yararlanmak için belirlenen online platformlardan alışveriş yaparken dikkatli olmalısınız. Ayrıca bu kampanyaya kredi kartından çekim işlemleri dahil edilmeyecektir. Bu işlem Trendyol üzerinden de yapılabilir fakat dolap uygulaması kampanyaya dahil değildir.

KULLANILMAZSA HESAPTAN SİLİNECEK

Kampanyaya katılım için son tarih 31 Ekim olarak açıklandı. Biriktirilen World Puanlar kartınızdan tahsil edilecek ve 7 Kasım 2023 tarihinden itibaren kullanılabilecektir. Kazanılan ancak promosyon kapsamında kullanılmayan 600 TL'lik World Point'ler, 8 Aralık tarihine kadar kullanılmaması durumunda hesaptan otomatik olarak silinecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.