UEFA 3 Galatasaraylıyı haftanın karmasına seçti

UEFA 3 Galatasaraylıyı haftanın karmasına seçti
UEFA Avrupa Ligi’nde 5. haftanın takımında Galatasaray'dan Muslera, Marcao ve Feghouli seçildi

UEFA 3 Galatasaraylıyı haftanın karmasına seçti

TV100''ün haberine göre, Marsilya’yı 4-2 mağlup eden Galatasaray’da, 3 futbolcu haftanın takımına seçildi. İşte UEFA Avrupa Ligi’nde 5. haftanın takımı: Muslera (Galatasaray), Lala (Olympiakos), Marcao (Galatasaray), Realciuk (Olympiakos), Canales (Real Betis), Andrich (Bayer Leverkusen), Wirtz (Bayer Leverkusen) Feghouli (Galatasaray), Cherki (Lyon), Immobile (Lazio), Morelos (Rangers).

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ni gözüne kestirdi. Marsilya’yı 4-2 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen ve liderlik yolunda da büyük avantaj yakalayan Cim-Bom’da Avrupa’da başarı için yönetim şartları zorlama kararı aldı.
Başkan Burak Elmas ve yönetimi, teknik direktör Fatih Terim’in devre arasındaki isteklerini yerine getirecek. Bu çerçevede Gedson Fernandes ile beraber bir 6 numara ve kanat oyuncusu takviyesi için gerekli olan maddi şartlar sağlanacak. Cim-Bom ayrıca Göztepe’nin başarılı kalecisi İrfan Can Eğribayat’ın işini de devre arasında bitirmeye çalışacak.

FUTBOLCULARA AVRUPA KANCASI

Avrupa’daki başarı ile beraber oyuncular vitrine çıkarken futbolculara önümüzdeki dönemde çok sayıda teklif gelmesi bekleniyor. Başta Kerem ve Marcao olmak üzere Cicaldou, Nelssson, Morutan, Berkan ve Boey gibi genç isimlere astronomik teklifler geleceği belirtiliyor.

HEDEF UEFA''DA ŞAMPİYONLUK

Galatasaray’ın başında daha önce UEFA Kupası’nı kaldıran Terim’in, UEFA Avrupa Ligi’ni gözüne kestirdiği ve bunun için de gruptan lider çıkılmasını önemli bir adım olarak gördüğü öğrenildi. Tecrübeli hocanın bu nedenle Avrupa başarısını ligden daha önemli gördüğü belirtildi.
Terim’i en çok mutlu eden noktanın ise genç oyuncularla bu hedeflerin kovalanması olduğu bildirildi.