UEFA resmi olarak açıkladı. Nihat Özdemir kuzu kuzu gelip oynayacaklar demişti

UEFA resmi olarak açıkladı. Nihat Özdemir kuzu kuzu gelip oynayacaklar demişti
UEFA, İstanbul'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin Portekiz'in Porto şehrine alındığını açıkladı. Final Estadio do Dragao stadında oynanacak. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, "İstanbul'a kuzu kuzu gelecekler" sözlerini anımsatan futbolseverler, sosyal medyada Özdemir'i istifaya davet etti.

UEFA resmi olarak açıkladı. Nihat Özdemir kuzu kuzu gelip oynayacaklar demişti

Fotomaç''ın haberine göre, 2021 Şampiyonlar Ligi finalinin Porto''nun Estadio do Dragao Stadı''nda oynanacağı resmi olarak açıklandı. UEFA, Portekiz''de oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline her iki takımdan 6000 taraftarın alınacağını açıkladı.

CEFERIN''DEN AÇIKLAMA GELDİ

UEFA Başkanı Ceferin konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "İngiliz hükümetinin, Türkiye''yi seyahat için kırmızı listeye alma kararının iyi niyetle ve vatandaşlarını virüsün yayılmasından korumanın en iyi yolu olduğu için anlayışla karşılıyoruz. Türkiye yıllar boyunca birçok UEFA etkinliğine büyük bir başarı ile ev sahipliği yapmıştır. Yakın gelecekte bir Şampiyonlar Ligi finali ve diğer birçok etkinliği Türkiye''de görmeyi umuyorum. Türkiye Futbol Federasyonu ve Türk makamları, UEFA''nın isteğini anlayışla karşıladı. TFF, her zaman UEFA''nın güvenilir bir ortağı olmuştur" ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir geçen günlerde yaptığı açıklamada, "Kuzu kuzu gelip oynayacaklar. Her şeyimizle finale hazırız. Bütün tedbirler alınmış. UEFA ile görüşmelerimiz devam ediyor. Hiçbir şekilde başka yere alınması söz konusu olamaz. Bu maç inşallah 29 Mayıs''ta İstanbul''da oynanacak" ifadelerini kullanmıştı. 

Yaşanan son gelişmelerden sonra futbolseverler sosyal medyada Özdemir''i istifaya davet etti. "#NihatÖzdemirİstifa" etiketiyle yapılan paylaşımlar gündeme otururken, Özdemir''e büyük tepki gösterildi.

İlgili Haberler