Ufak Tefek Cinayetler 40. yeni bölüm fragmanı! Arzu'yu kim öldürdü

Ufak Tefek Cinayetler 40. yeni bölüm fragmanı! Arzu'yu kim öldürdü
Sonunda Ufak Tefek Cinayetler 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümünde Arzu'nun ölüme gidişini izlemiştik. Ama Arzu başkası tarafından öldürüldü. Yeni bölümde heyecan dorukta....

Star TV ekranlarında yayınlanan entrikasıyla nefesleri kesen Ufak Tefek Cinayetler'de kan donduran bir cinayet yaşanıyor. Ufak Tefek Cinayetler 40. bölümü yayınlandı. Ardından da yeni bölümde neler olacak soruları gelmeye başladı. Emre'yi öldürmeyi kafasına koyan Arzu başkası tarafından öldürüldü. Peki Arzu'yu kim öldürdü? Sarmaşık'ta korkunç günler başlıyor. Yeni bölüm fragmanında; Sarmaşık’ın zehri Emre’nin de gözünü korkutmayı başarıyor. 3. cinayette Arzu ölüyor. Mehmet kazaya inanmıyor. Burcu ve Oya cinayet sonrası akla gelen ilk iki isim oluyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 40. BÖLÜM FRAGMANI

Ufak Tefek Cinayetler 40. bölüm fragmanında Arzu'nun cenaze töreni gerçekleşiyor. Mehmet Arzu'nun tabutunun başında gözyaşlarına boğuluyor. Mehmet, Pelin'e, "Biri Arzu'yu öldürdü. Kaza değildi o. Bilerek yaptı" şeklindeki sözlerinin ardından Pınar'dan Mehmet'in kafasını karıştıran bir mesaj geliyor. Pelin, "O zaman Arzu'yu öldüren Burcu" diyor. Pelin'in bu sözlerinin ardından büyük pianikleyen Mehmet soluğu Burcu'nun yanında alıyor. Arzu'yu kimin öldürdüğü sorusu Sarmaşık'ı karıştırıyor. Ufak Tefek Cinayetler 40. bölüm fragmanını izlemek için haberimizde bulunan butona tıklayarak izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM İZLE

tefek.jpg

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Oya cinayet silahını polise teslim ediyor. Oya, Merve'den şüphelense de Edip'i öldüren kişi Arzu. Arzu'nun vicdan azabı çektiği görülüyor. Ayrıca yakalanmaktan da çok korkuyor. Emre, Kerem ile konuşuyor. Meselenin çok açık olduğunu anlatıyor. Arzu'nun cinayet sonrası kendini kariyerine adamasını travma olarak gören Emre olayı bu şekilde çözüyor. Mehmet'in ise cinayetten haberi olmadığını Arzu'nun sığınma ihtiyacını gidermek için Mehmet'i affettiğini söylüyor. Pelin cinayeti görenlerden. Taylan Pelin yaptıysa diye susuyor. Merve ise kraliçeliğini korumak için suçu örtbas ediyor. Kerem, polise gidelim mi diyor ama Emre eğlenceyi bozmak istemediğini söylüyor.,

Serhan, Oya'nın evine geliyor. Oya önce çat kapı gelmesinden rahatsız olduğunu söylüyor ve konuyu davaya getiriyor. Serhan ise olayları bu noktaya getirenin Oya'nın inadı olduğunu söylüyor. Oya üzüntüden fenalaşınca Serhan onu sakinleştirmeye çalışıyor. Oya, Edip'in katilinin kim olduğunu bildiğini söylüyor. Serhan merak içinde ve onun da ilk tahmini Merve oluyor. Üstelik Oya daha gerçeği çözememiş ve katilin Merve olduğunu ima ediyor.

Mehmet, Arzu'nun hareketlerinden şüpheleniyor. Hatta onu korkuttuğunu da söylüyor. Mehmet açık açık Edip'i soruyor. Cinayeti kimin işlediğini Arzu'nun kimi koruduğunu soruyor. Arzu ağlıyor ve telaşlanarak evden çıkıyor. Arzu, Oya'nın evine masum bir surat takınıp gidiyor. Oya'ya zeytindalı uzatarak barışmak istediğini söylüyor.

Oya, Arzu'ya Edip'i kimin öldürdüğünü bildiğini söylüyor. Arzu tedirginlikle ne bildiğini öğrenmeye çalışıyor. Oya, Merve'in adını söylüyor. Hiçbir şey bilmediğini söyleyerek şaşırmış gibi yapıyor. Oya ısrarla bir şey görüp görmediğini soruyor. Arzu kimseyi korumadığını söylüyor. Oya, Arzu'dan ona yardım etmesini istiyor. Arzu fırsattan istifade ederek okları Merve'nin üzerine doğrultuyor. Arzu işbirliği yapmış gibi görünüyor ama Oya'ya çok kızgın şekilde evden çıkıyor.

Arzu, Pelin'e koşuyor. Pelin Emre ile yaşadıklarını anlatıyor. Arzu, Burcu boynuz yediği için durumdan memnun oluyor. Pelin, Taylan'ın ne tepki vereceğini bilmediği söylüyor. Arzu ‘Taylan'a neden söyleyeyim sonuçta bir sırdaşız' diyor. Arzu lafı Oya'ya getiriyor. Oya'nın söylediklerini anlatmadan Oya'nın olaya fena kafayı taktığını söylüyor. Pelin, Emre'nin cinayetle ilgili söylediklerinden söz ediyor.

Sarmaşık'ta bir cinayet daha işlenecek. Başkomiser Kemal Edip cinayetinde sona çok yakın ama bu yeni cinayet her şeyi değiştirecek.

Emre’nin her şeyin farkında olduğunu anlayan Arzu, gece yarısı onun işini bitirmeye karar veriyor. Emre gece koşusundayken arabası ile onu takip ediyor ve hızlıca üzerine sürmek istiyor. Ancak o sırada gelen başka bir araba onu engelliyor. Ve Arzu nereden geldiği belli olmayan bir araçla kazaya karışıp korkunç bir şekilde can veriyor. Arzu'nun ölmesi Sarmaşık'ı daha da çok karıştırmaya başlıyor. Peki Arzu'yu kim öldürdü. Ufak Tefek Cinayetler 40. bölüm fragmanında detayları öğrenebilirsiniz. Yeni bölüm ise Cuma akşamı ekranda olacak.