Ülkücülere hakaret eden İmam Hatip Lisesi müdürü özür diledi

Ülkücülere hakaret eden İmam Hatip Lisesi müdürü özür diledi
Yeniçağ'ın gündeme getirdiği İmam Hatip Lisesi Müdürü Selami Yalçın, Ülkücü Harekete yönelik ağır hakaretlerinin ardından özür diledi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın konuyla ilgili sessizliğini koruması dikkat çekti.

İstanbul Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Selami Yalçın, Ülkücü Harekete ağır hakaretlerde bulunmuştu.

Yalçın, kendisinin de dahil olduğu WhatsApp gruplarında Ülkücüleri FETÖ ve PKK gibi terör örgütleriyle aynı kefeye koyarak büyük bir skandala imza atarken, “MTV’ye yapılan zamma getirilen eleştiriler zinanın suç sayılmamasına, dibe vuran ahlak erozyonuna, ihmal edilip PKK, FETÖ, ÜLKÜCÜ,ATEİST, DEİST örgüt, ideoloji ve akımlara terk edilen gençliğe göz yumulmasına, yöneltilmediğinde partiye en büyük kötülük yapılmış demektir” ifadelerini kullanmıştı.

ÖZÜR DİLEDİ

Yeniçağ'ın gündemine getirdiği skandal olayın ardından, Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Selami Yalçın'dan yeni bir açıklama geldi.

Ülkücü Hareket'ten özür dileyen Yalçın, "Ülkücü camia benim adım kullanılarak bu meseleyle ilgili rahatsız edildiği için arkadaşlarımdan ve camiadan özür diliyorum. Adımın böyle bir şeye karıştırılmasından üzüntü duyuyorum. Ben asla bu amaçla ve bu düşünceyle bir paylaşımda bulunmadım" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın olayla ilgili soruşturma başlatmaması sosyal medyada tepki çekti.

İlgili Haberler