Ümit Bahtiyar: Denizli, dünya markası olacak

Ümit Bahtiyar: Denizli, dünya markası olacak
İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar “Denizlimiz İYİ Belediyecilik ile derman bulacak. Denizli'de kaliteli üretim desteklenerek hem üretirken hem üretirken kazanacağız” dedi.

Emeklilikte yaşa takılanlarla bir araya gelen İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, sorunları dinleyip destek sözü verdi. Bahtiyar, Denizli'de 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yaşam kalitesinin yükseleceğini ve bu anlamda toplumsal gelişim ve yenilenmenin gözle görülür bir hal alacağını söyledi.

en15cm8bahtiyar2.jpg

Pazar ve marketlerdeki fahiş fiyatların bilincinde olduklarını belirten Bahtiyar; yaşanan ekonomik sıkıntının temelinde üretim ekonomisinin yerini tüketim ekonomisine bırakması olduğunu belirtti. "Ülke 17 yıl önce gördüğü kriz döneminden daha kötü bir halde ve çıkmazdadır" diyen Bahtiyar, şöyle konuştu: "Tarımda Baklan ve Çivril'de çekirdek üreticisi kardeşlerimizin çekirdeği, Çal, Buldan, Güney'de üzüm üreticilerimizin üzümü ellerinde kalıyor. Çiftçilerimize sözümüz var: Denizli tarımda parmakla gösterilen bir dünya markası olacak. Ülkemiz ve Denizli'mizde kuruyemiş sektörü Çin'den çekirdek ithal eden bir duruma gelmişken, Baklan'daki üreticilerimizin çekirdeğinin ellerinde kalması geldiğimiz durumun aleni göstergesidir. Bu durumların tekrar yaşanmaması için tarımsal kalkınma çalışmalarımızı, projelerimizi tamamladık. Yerel seçimlerin ardından uygulayacağımız toplumsal gelişim ve yenilenme projeleriyle sadece kent merkezinde değil, Denizli'nin tamamında yaşam kalitesi artacak. Çiftçimiz İYİ Belediyecilik anlayışı ile rahat bir nefes alacak. Denizlimiz İYİ Belediyecilik ile derman bulacak. Denizli'de kaliteli üretim desteklenerek hem üretirken hem üretirken kazanacağız."