Ümit Özdağ Kilis ve Reyhanlı'yı ziyaret etti

Ümit Özdağ Kilis ve Reyhanlı'yı ziyaret etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, roketlerin hedefi olan Kilis ve Reyhanlı'yı ziyaret etti.

İYİ Parti Medya ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, sınırdan gelen roketlerin hedefi olan Kilis ve Reyhanlı'da incelemelerde bulundu.

Afrin bölgesindeki teröristlerce atılan roketler Kilis'i isabet aldığı sırada Gaziantep'te olan Özdağ, olayın ardından şehre giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özdağ, daha sonra da Hatay'ın Reyhanlı ilçesine geçerek orada da bir takım incelemelerde bulundu ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Özdağ, "Allah ordumuza yardım etsin, kılıçlarını keskin olsun, İnşallah en kısa zamanda ordumuz gereken sonucu alacak ve terör çetelerine gereken dersi verecektir" dedi.

Özdağ, sözlerine şöyle devam etti:

"Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütlerine karşı başlatmış olduğu harekatın bir yansımasını burada görüyoruz. Ne yazık ki Suriye bir iç savaş coğrafyası oldu. Ve bir an öncede bu süreçten çıkması lazım onun için biz İYİ Parti olarak Suriye'de barışın bir an önce tesis edilmesi ve hükümetin de barışın tesis edilmesi için neler yapılması gerekiyorsa bu doğrultuda hızlı adımları Şam'la atması gerektiği inancındayız.

Tabi Afrin'de terör çetelerine karşı başlayan mücadelenin Afrin'de sonlanmayacağı açıktır. Çünkü PKK sadece Afrin'de değil sınırımızın 400 kilometrelik bölümünde uygulanan yanlış politikalar neticesinde hakimiyet kurmuştur. Afrin'de başlar ama Afrin'de bitmez, bu sürecin devam etmesi gerekiyor."


Reyhanlı


Kilis

İlgili Haberler