Ümit Özdağ'ı hedef alan Göç İdaresi, Meclis gündeminde

Ümit Özdağ'ı hedef alan Göç İdaresi, Meclis gündeminde
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın Göç İdaresi tarafından hedef gösterilmesini Meclis gündemine taşıyan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Süleyman Soylu'ya "Açıklama zat-ı alinizce tasvip edilmiş midir?" diye sordu.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İçişleri Bakanlığı'na bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabı üzerinden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ı hedef almasını Meclis gündemine taşıdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Açıklama zat-ı alinizce tasvip edilmiş midir?" diye soran Öztürk, Göç İdaresi'nin çalışanlarına 'Acil ve Önemli' başlığı ile attığı destek mesajını da hatırlattı.

Yasin Öztürk, TBMM Başkanlığı'na sunduğu soru önergesinde "Anayasanın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Maddesi gereğince denetleme ve bilgi edinme hakkını kullanan ve aldığı cevabın yetersizliği konusunda açıklama yapan bir milletvekili için, bir bürokratın kanuni yetkisini aşarak, bir milletvekilini hedef göstermesi görevi kapsamında mıdır?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler