Ünlü belgeselci Bear Grylls dünyaya rezil oldu. Meğer herkesi kandırmış

Ünlü belgeselci Bear Grylls dünyaya rezil oldu. Meğer herkesi kandırmış
Çılgın belgeselci Bear Grylls, bildiğiniz üzere doğada yılan yiyor, uçurumdan atlıyor, buzlu nehirlere dalıyordu. Ancak gerçek pek de öyle değil. İzlediğimiz çoğu şeyin anlık ve kurgu olduğu ortaya çıktı. Ünlü belgeselcinin ormanda değil otel odasında kaldığı, ayı geldi diyerek programına heyecan katan Grylls'in, ekibinden birine ayı kostümü giydirilmiş olduğu ortayı çıktı.  

Haberlercom'un haberine göre, zorlu koşullarda hayatta kalma, değişik canlıları yemek gibi pek çok aktivitenin içinde olan Bear Grylls'in kamera arkası görüntüleri görenleri şaşırttı. Dünyaca ünlü maceracı, hayatta kalma uzmanı ve televizyon programcısı Bear Grylls vahşi doğada yaptıklarıyla adeta sınırlarını zorluyor. 

Hatta bazen midemizin bulanmasına dahi sebep oluyor. Sosyal medyaya sızan kamera arkası görüntülerden sonra Grylls bu zamana kadar izleyicileri kandırdı mı? Issız olarak gösterdiği yerin aslında o kadar da ıssız olmadığı fotoğraflarda görülebiliyor. Bir yaya Bear Grylls'in geçtiği yoldan geçiyor.

Ve burada da araçlar görünüyor. Sosyal medyada iddia edilene göre ise, yalnızca kamera kayıtta iken ilginç yiyecekler yiyor. Ama onun dışında ekip arkadaşlarıyla tam bir ziyafet yapıyor. Bear Grylls, programda neredeyse her yerde, bir şekilde çok rahat olmayan ama son derece güvenli olan yataklar yapıyor. 

Bu yatakları bazen bir ağacın tepesine kuruyor, bazen metrelerce yükseklikteki karı kazarak yapıyor, bazen bataklıktan korunmak için iki ağaç arasında bir hamak kuruyor. Fakat Bear, bir gece bile bu yataklarda yatmamış. Kameralar kapandığında uyumak için lüks otel odasına gidiyormuş. Bear Grylls bir bölümde boz ayının geldiğini söyleyerek kampı terk ediyor. Ayı olarak gösterilen kişinin kendi ekibinden kostüm giymiş biri olduğu ortaya çıktı.

yenicag-01-005.jpgyenicag-02-005.jpgyenicag-03-006.jpgyenicag-04-004.jpgyenicag-05-004.jpgyenicag-06-001.jpgyenicag-07-001.jpgyenicag-08.jpgyenicag-09-001.jpgyenicag-10.jpg