Ünlü holdingde peş peşe dev hisse satışı

Ünlü holdingde peş peşe dev hisse satışı
Leyla Alaton'un ardından Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vedat Aksel Alaton'da holdingdeki hisselerinden bir kısmını sattığı açıklandı.

Alarko Holding A.Ş. (ALARK) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vedat Aksel Alaton'un, Alarko Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 6.144.685 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi gerçekleştirdiğini açıklandı.

Bu satışla birlikte Vedat Aksel Alaton’un ALARKO HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki payları ve oy hakları %15,2705 sınırına ulaştı.

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Alarko Holding (ALARK), hisselerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Leyla Alaton'un ardından Vedat Aksel Alaton'unda hisse satışı gerçekleştirdiği bildirildi.

KAP'a yapılan açıklamada Vedat Aksel Alaton'un Alarko Holding paylarını 117,40 TL'den satış işlemi gerçekleştirdiği belirtildi.

Hisse satışına ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada "20/09/2023 - 20/09/2023 tarihinde ALARKO HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 117,40 - 117,40 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 6.144.685 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ALARKO HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 20/09/2023 tarihi itibariyle %15,2705 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır /altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır." ifadeleri kullanıldı.

LEYLA ALATON'DA HİSSELERİNİ SATMIŞTI

Alarko Holding'in yüzde 17,68'ini sahibi olan Leyla Alaton holdingdeki payından bir kısmının satışını gerçekleştirdi açıklanmıştı. Alaton'un payları ile ilgili olarak 117,40 TL'den 6,14 milyon TL toplam nominal tutarlı satış işlemi gerçekleştirdiği ve Alarko Holding’deki hissesinin satışın ardından yüzde 16,27’ye düştüğü belirtilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.