Hepsi hayal ürünü

Hepsi hayal ürünü
Hepsi hayal ürünü

Şike davasında Trabzonspor’un da olduğunu söyleyen Yıldırım’a cevap geldi

Şike davasında Trabzonspor’un da olduğunu söyleyen Yıldırım’a cevap geldi.

Beraat ettiklerini belirten bordo mavili kulübün eski başkanı Sadri Şener, Aziz Yıldırım’ın ‘şike yapmadık’ diyemediğini, hayal ürünü demeçlerle birilerini daha yanına çekmeye çalıştığını söyledi ve ekledi:

UEFA’nın kararı Türkiye’nin kara değil, ak günüdür.
Federasyon artık toplanıp kupayı gerçek sahibine vermeli ama işi sulandırıyorlar. Mahkeme tarafından görevden alınan bir başkan orada hala nasıl çalışıyor.


Haber: Faruk Malik

Bordo mavili kulübün eski başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike sürecine ilişkin davada Trabzonspor’un da olduğuna yönelik açıklamalarına ilişkin, mahkeminin üzerinde bir makamın olmadığını söyledi. En üst makam olan mahkemenin 6 aylık yargılamanın ardından kendileri hakkında beraat kararı verdiğini ifade eden Şener, “Şimdi ben buna cevap vererek ’hakim yanlış karar verdi’desem olur mu? UEFA da verdi kararını, peki ne yapalım, söylesinler onu yapalım. İnsan böyle bir suç işleyince birilerini daha yanına almaya çalışırsa belki suç ortaklaşa bölünür. Hepsi bir hayal ürünü” dedi.
Olayın Fenerbahçe ve Beşiktaş olayı gibi büyütüldüğünü, Türkiye’deki diğer takımlara da saygı gösterilmesi gerektiğine değinen Şener, “Bence UEFA’nın verdiği karar Türk futbolunun kara günü değil, ak günüdür” ifadesini kullandı. Yıldırım’ın “Trabzonspor’da kin gütme üzerine kurulmuş bir politaka var” sözüne cevap veren Şener, şöyle devam etti: “O hala benim Sadri ile arkadaşlığım vardı diyor. Ben bir kulübün başkanıyım ve sessiz kalamazdım. 2010-2011 sezonuyla ilgili Fenerbahçe UEFA’dan ceza almış. dam diyorki ’şike yaptın’, hala şike yapmadık diyemiyorsun ki, Fenerbahçe yapmış. Federasyon şampiyon Trabzonspor’dur diyecek ama sulandırıyorlar bu işi. Mahkeme görevden alıyor mu başkanını, alıyor. Benim işim değil ama hala orda çalışılır mı. Anlamakta müşkülat çekiyorum.”