Sahaya inmeden icraata başladı

Sahaya inmeden icraata başladı
Sahaya inmeden icraata başladı

Beşiktaş’la 3 yıllık sözleşme imzalayan Bilic, işe hızlı başladı. İki haftadır takımı incelediğini ifade eden Hırvat çalış

Beşiktaş’la 3 yıllık sözleşme imzalayan Bilic, işe hızlı başladı. İki haftadır takımı incelediğini ifade eden Hırvat çalıştırıcı, dün yapılan idman öncesi 11 futbolcunun gönderilmesi için raporunu sunarken, “Ronaldinho’nun fiyatı uyarsa gelebilir” diyerek heyecanı arttırdı.


Haber: Recep Şeker


Siyah beyazlı kulübün teknik direktörü Slaven Bilic, dün takımla birlikte ilk idmanına çıkmadan önce önemli açıklamalarda bulundu. Hedefleri ve transferler hakkında konuşan 45 yaşındaki çalıştırıcının, futbol genel direktörü Önder Özen’e gönderilmesini istediği futbolcuların isimlerini verdiği belirtildi. Bu listede, Esqude, Dentinho, Holosko, Emre Özkan, Mehmet Akyüz ve Mehmet Akgün’ün olduğu, Hasan Türk, Muhammed Demirci, Atınç, Kadir ve Mertcan’ın ise başka takımlara kiralanabilecekleri öğrenildi. Transferlerin kısa bir süre içinde yapılması gerektiğini vurgulayan Bilic, Beşiktaş’ın listesinde yer alan dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho için, “İndirim yaparsa Ronaldinho ile çalışmak isterim” dedi.

Çok gol yememeliyiz
Korkak bir yapıya sahip olmadığını ve bu nedenle problemler olmasına rağmen hiç düşünmeden Beşiktaş’a imza attığını ifade eden Bilic, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok çalışarak kısa bir süre içinde savaşçı bir takım ortaya çıkaracağız. Futbolcular sahada oynarken ben kulübede yerimde oturmayacağım. Beşiktaş’ta gözlemlediğim ilk ve önemli sorun takımın çok gol atmasına karşın kalesinde çok gol görmesi. Bunun üzerine eğilmemiz gerekiyor.” Öte yandan dün idman öncesinde futbolcularıyla tanışma toplantısı gerçekleştiren Hırvat teknik adamın, “Burada kalmak için çalışacağız, takımdaşlık ruhunu ön plana çıkaracağız ve birbirimize olan saygımızdan asla ödün vermeyeceğiz” dediği öğrenildi. 

Beşiktaş’ın
stoper adayı Pedro

Kolombiya Milli Takımı forması da giyen Pedro’nun transferinin salı günü açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, “2-3 gün içinde yabancı bir transfer gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulunurken, aranan futbolcunun Kolombiya’da bulunduğu ortaya çıktı. Kulüp İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Millonarios’un 22 yaşındaki stoperi Pedro Francisco ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Oldukça genç olmasına rağmen son 4 sezonda 103 maçlık tecrübe yaşayan 1.83 boyundaki stoperin kulübüne 2 milyon euro teklif edildiği ve görüşmelerde önemli mesafe alındığı öğrenildi. Bu arada Çebi, Trabzonspor’un milli file bekçisi Tolga Zengin için yapılan görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.