Ünlü: "Lideri eleştireni kongre alanına dahi sokmam"

Ünlü: "Lideri eleştireni kongre alanına dahi sokmam"
MHP'deki kongre sürecini değerlendirirken MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkücülerin iradesini hiçe sayarak "Lideri eleştireni değil delege yazmak kongre salonuna bile almam" dedi.

Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongre öncesi süreci değerlendiren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkücülerin iradesini hiçe sayan açıklamalarda bulundu.

Ünlü, “Değişim safsatasının olduğu dönemde basın yoluyla istifa ettim açıklaması yapanları, Genel Merkezimizi ve lideri eleştirenleri değil il delegesi, üst kurul delegesi yazmak kongre alanına sokmam” dedi. 

12 ilçenin görevi olacak İl kongresi hazırlıkları hakkında bilgilendiren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “12 ilçe başkanımızla önceki gün bir aradaydık. İl kongremiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Her ilçemiz kongrede farklı bir sorumluluk üstlenecek. Kimi ilçe üye standı kuracak, kimi ilçe ESG planlaması yapacak, kimisi misafirlerimize bisküvi ve lokum dağıtacak kucaklaşmanın olacağı bir düğün havasında kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

“HERKES YAPMASI GEREKENİ BİLECEK”

Türkiye siyasetinin farklı bir süreç yaşadığını belirten Başkan Ünlü, “Bu seneki kongrede, yöneticilerimize seçmen kağıtları dağıtacağız. Ev ödevi gibi herkes yapması gerekeni bilecek” dedi.

İlgili Haberler