BİP'çilerin korkulu rüyası son şeytan bükücü İsmail Er doğum gününü kutladı! Arkadaşlarının getirdiği pastadaki not dikkat çekti

BİP'çilerin korkulu rüyası son şeytan bükücü İsmail Er doğum gününü kutladı! Arkadaşlarının getirdiği pastadaki not dikkat çekti
Beşiktaş'ın tecrübeli muhabiri İsmail Er, arkadaşlarıyla birlikte yeni yaş gününü kutladı. Arkadaşları tarafından Er'e getirilen pastanın üzerindeki not dikkatleri çekti.

Hürriyet gazetesi Beşiktaş muhabiri İsmail Er, doğum gününde arkadaşlarıyla buluştu. Bir kafede yapılan organizasyonda Er''e sürpriz yapıldı.

Getirilen hediye pastanın üzerindeki not dikkat çekti. Yazdırılan notta, "Son şeytan bükücü" ifadeleri yer aldı.

Deneyimli gazeteci, "Medya emekçileri doğum günümde sürpriz yaptılar. Hayatımız şeytanlarla uğraşmakla geçtiği için anlamlı bir hediye oldu. Önemli olan insan kalmak. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Peki pastanın üzerinde neden "Son şeytan bükücü" ifadeleri yer aldı? İşte detaylar...

İsmail Er''in ağzından çıkan ifadeler şu şekilde:

"Geçmişte TFF Başkanı Mahmut Özgener göreve gelene kadar emekçi medya muhabir, foto muhabir, kameramanların itibarı vardı. Özgener iyi boş insan fakat dönemin Şeytani düzeni BİPçi çeteler işe çalışmaya başladı. Medyadaki BİP çetesinin örgütlenmesine başrolü Serdar Güzelaydın, I. Seten vs çekmeye başladı. Muhabir foto muhabirleri kurumlarının verdiği kısıtlı bütçe işe yurt içi ve dışı milli maçlarda mütevazi konaklama yaparken BİPçi çetelerin uçaklarda Business Class yolculuk yapıp 5 yıldızlı otellerde konuşlandırılmaları medyanın itibarsızlaşmasına ve dip yapmasına neden oldu! Olan medya kurumlarına, emekçilere oldu. Geçmişte özel röportaj haberlerin yerini BİPçilerin kendileri pişirip kendileri yediler! Doymadılar! Tüm seyahatleri kendi menfaatlerine kullandılar! Yazık yitip giden yıllara! Kimse aptal saf değil, zekamızla dalga geçenlerin mutlaka sonu kötü olur! Hiç bir zaman hakkımızı gasp edip basamak olarak kullananlara hakkımı helal etmem!

Gün gelecek herkes hak ettiğini fazlasıyla yaşayacak. Ama hiç kimsenin ne ahı, ne de duası karşılıksız kalmayacak. Sadece sabır.."