Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Faruk Tınaz'ın eşinden bomba iddia

Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Faruk Tınaz'ın eşinden bomba iddia
65 yaşında pankreas kanserinden dolayı dün hayatını kaybeden ünlü sanatçı Faruk Tınaz'ın eşi, doktorun raporu okumadığını ve teşhisi atladığını iddia etti...

Türk Sanat Müziği’nin sevilen isimlerinden Faruk Tınaz, 65 yaşında pankreas kanserinden dolayı dün İstanbul’da hayatını kaybetti.

NTV''nin haberine göre, Tınaz için bugün Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde sanatçıya veda töreni düzenlendi.

Törende konuşan Faruk Tınaz''ın eşi Canan Tınaz, sanatçının ölümüne dair çarpıcı bir iddia ortaya attı. Canan Tınaz, "Doktorun raporu okumasıyla ilgili bir ihmal var. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. İhmal etmek değil. Doktorun raporu okumamasıyla alakalı bir ihmal, teşhisi atlaması daha doğrusu" dedi, suç duyurusunda bulunulduğunu kaydetti.

"DOKTOR RAPORU OKUMADI TEŞHİSİ ATLADI"

Törende konuşan Faruk Tınaz''ın eşi Canan Tınaz, sanatçının ölümüne dair çarpıcı bir iddia ortaya attı. Canan Tınaz, şöyle konuştu:

"Burada çok hüzün var ama bence Faruk çok mutlu. Hastalığı dolayısıyla 9 aydan beri gelemediği bir yerde olduğu için bence bu hüznü dağıtmıştır burada ve gülümsüyordur. Doktorun raporu okumasıyla ilgili bir ihmal var. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. İhmal etmek değil. Doktorun raporu okumamasıyla alakalı bir ihmal, teşhisi atlaması daha doğrusu. Şu acı içinde bu şekilde cevap verirken sekebilir kelimelerim. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Suç duyurusunda bulunuldu. İlerleyen süreçte daha geniş bilgi vereceğiz."

Faruk Tınaz en son İbo Show programına katılmıştı.

Ünlü sanatçının cenazesi yarın memleketi Adana’ya götürülerek, Kabasakal Camii’nde öğle vakti cenaze namazı kılındıktan sonra Kabasakal Mezarlığı’na defnedilecek. 

İlgili Haberler