Ünlü film şirketi çalışanlarına Mastürbasyon molası izni verdi

Ünlü film şirketi çalışanlarına Mastürbasyon molası izni verdi
Çalışma hayatında mesai saatleri içerisinde olan molalara bir yenisi daha eklendi. Kahve, sigara, çay ve hatta banyo molası uygulamalarının yanı sıra Barselona merkezli yetişkin film şirketi Erika Lust Films yeni bir uygulamaya imza attı: Çalışanlarına Mastürbasyon molası izni verdi.

Barselona merkezli yetişkin film şirketi Erika Lust Films''in İsveçli kurucusu Erika Lust, çalışanlarına mesai saatleri içerisinde günde 30 dakika mastürbasyon molası izni vermek için çalışmalara başladı. 

Mastürbasyonun normalleştirilmesini hedeflediklerini belirten Erika Lust, bu amaçla Barselona''daki merkez ofislerine mahremiyet sağlanabilmesi için ''mastürbasyon istasyonu'' dahi kurduklarını bildirdi.

''Çalışanlarına değer verdiği için'' bu yeni uygulamayı başlattığını söyleyen kadın girişimci, çalışanları daha az stresli olduğunda daha çok verimli çalıştıklarını vurguluyor.

Yeni uygulamadan çalışanlar da oldukça memnun. Şirket çalışanlarına göre mastürbasyon molaları işyerinde ''daha az saldırganlık'' ve ''daha fazla üretkenlik'' ile çalışma imkanı sağlıyor.

Öte yandan şirketin bu girişimine seks oyuncağı üreten markalarda kayıtsız kalmadı. Uygulamayı desteklemeyi amaçlayan pek çok marka, ofise mastürbasyon amaçlı oyuncaklar temin etti.

İlgili Haberler