Ünlü yayıncı Jahrein'den Candaş Tolga Işık'a hodri meydan

Ünlü yayıncı Jahrein'den Candaş Tolga Işık'a hodri meydan
Sosyal medya yayıncısı Ahmet Sonuç (Jahrein), Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın "Her gün 3-4 saat yayın açıp sadece oyun oynayarak memleketin en büyük şirketinin CEO'sundan çok para kazanan biriyle tanıştım." sözlerine yanıt verdi.

Yayıncıların elde ettikleri gelir, günümüzdeki büyük tartışmalara neden olurken Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın dünkü açıklamaları ile ortalığı alevlendirdi.

Işık “Her gün 3-4 saat yayın açıp sadece oyun oynayarak memleketin en büyük şirketinin CEO''sundan çok para kazanan biriyle tanıştım. Konuştukça çalışmaktan soğuyorum…” demişti.

Bu açıklamadaki “3-4 saat yayın açmak” ve “sadece oyun oynamak” detayları büyük tepki toplarken, Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç (Jahrein) da konuya dahil oldu.

Jahrein lakaplı Sonuç, "Candaş Bey siz yine tanınan birisiniz. Bütün masraflar benden. Oyunu, pcsi, stüdyosu, interneti. Günde 3-4 saat yayın açarak o kadar kazanın ben bir daha yayın açmayacağım. Küçümsemek kolay ama yayıncılık hiç de kolay değil. 7/24 bir iştir. Merak ediyorsanız anlatırım." ifadelerini kullandı.

Jahrein ayrıca, Işık’ın futbol camiasına yakın bir isim olduğunu hatırlatarak, sahaya çıkmadan para kazanan futbolcuları hatırlattı.

 

İlgili Haberler