Uşak'taki doktorlara şiddete hayır protestosuna İYİ Parti ve CHP'den destek

Uşak'taki doktorlara şiddete hayır protestosuna İYİ Parti ve CHP'den destek
Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan doktorlara ve sağlık çalışanlarına şiddete hayır protestosuna İYİ Parti ve CHP İl teşkilatları da destek verdi.

Hüseyin Demir / Yeniçağ - Uşak 

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik binası önünde Doktorlara ve sağlık çalışanlarına Yapılan şiddete Hayır Protestosu yapıldı.

Doktor ve Sağlık Çalışanlarına Eczacılarda destek verdi.

Hep bir ağızdan “Hakkımızı helal etmiyoruz” ve “bakan istifa” diye protestoya devam edildi.

İYİ  Parti ve CHP İl teşkilatları da destek verdi.

Uşak il başkanı Şener Toköz " Bugün belediye il genel meclis üyemiz İsmail Çavuş, belediye meclis başkan vekilimiz Ayşegül Obalı, Kurumsal işlerden sorumlu il başkan yardımcım Tarık Topçu, Siyasi işler başkanım Mehmet Soner Emet, Eğitimden Sorumlu danışmanım Doç.Dr. Mustafa Gençoğlu ve partimizin kıymetli üyeleri ile birlikte Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik binası önünde Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza yapılan ŞİDDET''e HAYIR diyerek destek oldular. Daha dün Konya da görevi başında şehit edilen kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya içinde başhekimlik binası önünde Eczacıların da desteklediği protesto da Başhekimin destek vermemesi, kendisinin de Doktor olması sebebi ile Doktorların sesini duymayan Ak parti Uşak milletvekili İsmail Güneş''in de olmamasını manidar buluyorum.

İYİ parti olarak Doktorlarımızın ve Tüm Sağlık çalışanlarının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile genç yaşta şehit edilen kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya''ya Allah''tan rahmet yakınlarına ve sağlık çalışanlarımıza baş sağlığı diliyorum." dedi.

CHP İl Başkanı Doktor  Ali Karaoba " Bizi kimse susturamaz Hepimizin canı kıymetli hanı başhekim nerede, hani doktor milletvekili İsmail Güneş nerede hakkımı helal etmiyorum istifa et bakan istifa et" dedi.