Usta gazeteci Uğur Dündar'dan TFF'ye flaş öneri: Bunu yaptıktan sonra ligleri başlatın:

Usta gazeteci Uğur Dündar'dan TFF'ye flaş öneri: Bunu yaptıktan sonra ligleri başlatın:
Usta gazeteci Uğur Dündar, liglerin başlatılma tarihi nedeniyle eleştirilerin odağında olan Türkiye Futbol Federasyonu’na sosyal medya hesabından flaş bir öneride bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama ile liglerin haziran ayında başlayacağını duyurdu.

Liglerin başlamasına kısa bir süre kala başta Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere birçok kulüpten futbolcu ve teknik heyette görevli kişiler korona virüse yakalandı. Kulüp çalışanları ve futbolcuların korona virüse yakalanması nedeniyle liglerin başlangıç tarihi yeniden tartışma konusu haline geldi.

Bugün CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulunan Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ligleri başlatmakta kararlı olduklarını ve gerekirse pozitif çıkan oyuncuları ayıracaklarını söyledi.

Usta Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından liglerin başlama tarihi ile ilgili flaş bir öneride bulundu. Dündar, TFF ve alt kurulların kendi aralarında halı saha maçı yapmasını önererek, “Madem futbol başlayacak, bir önerim var: TFF Yönetimi ile alt kurullar, kendi aralarında bir halı saha futbol turnuvası düzenlesinler. Belirli bir süre sonra da oynayanlara Covid-19 testi yapılsın. Hepsi negatif çıkarsa, ligler başlasın” ifadelerini kullandı.  

ugur-dundar-goruntu.jpg