Usta oyuncu ve yönetmen hayatını kaybetti

Usta oyuncu ve yönetmen hayatını kaybetti
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı sosyal medya üzerinden, usta oyuncu ve yönetmen Levent Niş'in 64 yaşında hayatını kaybettiğini açıkladı. Levent Niş'in 8 Mart'ta hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin için yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

Usta oyuncu ve yönetmen hayatını kaybetti

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı sosyal medya üzerinden, usta oyuncu ve yönetmen Levent Niş''in 64 yaşında hayatını kaybettiğini açıkladı.
Levent Niş''in 8 Mart''ta hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin için yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada,

"Türk tiyatrosunun kıymetli oyuncularından Levent Niş''in vefatını üzüntüyle öğrendik. Devlet Tiyatrolarımızın emektar sanatçısına Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

RASİM ÖZTEKİN PAYLAŞIMI

Levent Niş''in 8 Mart 2021''de hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin için yaptığı paylaşım yürekleri burktu. Niş yaptığı paylaşımda,

"Sahne arkadaşım Cunda dostum. İçimizi yaktın. Derler ya sözün bittiği yer. Işıklarda uyu." ifadelerini kullanarak Rasim Özken''i andı.

DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ MUSTAFA KURT

Levent Niş''in vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda,

 “Kurumumuz emekli oyuncu ve rejisörlerinden Türk tiyatrosunun değerli ismi Levent Niş''in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kıymetli oyuncumuza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler