Putin'den Ukrayna için flaş talimat Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Orta Doğu’dan gelecek ve Rusya tarafında yer alacak "gönüllü savaşçıların" Ukrayna'daki çatışma bölgelerine ulaştırılması için talimat verdi.
Rusya Ukrayna ile ilgili hedeflerini değiştirdi. Putin geri adım mı atıyor Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya'nın Ukrayna'daki hedefinin mevcut hükümeti devirmek olmadığını söyledi.
Rus oligarkın talimatı: Bir an önce Türkiye’ye gidin ABD medyası batı dünyasının Rus oligarklarla ilgili büyük bir iddia ortaya attı.
Putin'in sevgilisi Alina Kabaeva'nın nerede saklandığı ortaya çıktı! Dünya bu haberle çalkalanıyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Olimpiyat ödüllü sevgilisi Alina Kabaeva'nın çocukları ile birlikte İsviçre'deki özel bir dağ evinde saklandığı iddia edildi.
Rusya'nın 'Dost olmayan ülkeler' listesinde yer alan Mikronezya'dan Rusya'ya ültimatom! Rusya'nın yayımladığı "Dost olmayan ülkeler" arasında yer alan bir ülke, Rusya'ya nota gönderdi.
Skandal açıklama! Doğu Perinçek sınırları zorladı 'Putin'in saldırganlığını Hz. Muhammed'in savaşlarına benzetti' Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları hakkında değerlendirmede bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, skandal bir açıklamaya imza atarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in tutumunu Hz. Muhammed'in savaşlarına benzetti.
Putin'den Sovyetler Birliği'ni dağıtan Mihail Gorbaçov'a mektup Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, SSCB'nin son devlet başkanı olan Mihail Gorbaçov'un doğum gününü kutladı.
İngiliz basınından flaş iddia! Wagner Grubu Ukrayna'da kimlere suikast yapacak? Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının ardından çatışmalar devam ederken, İngiliz basını yeni bir iddia ortaya attı. Kremlin’in, Zelenskiy ve hükümetine suikast düzenlemek için Kiev'e özel ekip gönderdiği iddia edildi.
Son dakika... Putin ve Macron telefonda görüştü Rusya'nın Ukrayna işgali devam ederken, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüştü.
AB Rus uçaklarına hava sahasını kapattı Avrupa Birliği, Rusya'ya ait veya Rusya kontrolündeki tüm uçaklara hava sahasını kapatıyor.
NATO'dan Putin'in nükleer tehdidine yanıt NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın nükleer silahlar ve hipersonik füzeleri de kapsayan "caydırıcı güçlerini" özel savaş görevi durumuna geçirmesini, "tehlikeli ve sorumsuzca" olarak nitelendirdi.
Ukraynalı küçük kız Sığınaktan Putin’e seslendi ‘Ordunuzu geri çekin’ Ukraynalı bir çocuk Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek ordusunu geri çekmesini istedi.
Anonymous, Rusya’ya siber savaş ilan etti Rusya ile Ukrayna arasında Ukrayna topraklarındaki savaş, fiziksel dünyada tüm şiddetiyle sürerken siber dünyada da hissediliyor. Peki siber dünyadaki savaşta neler yaşanıyor?
ABD Hazine Bakanlığından Rusya'nın büyük bankalarına yaptırım ABD Hazine Bakanlığı, Rusya'nın en büyük ikinci finans kurumu VTB Bank dahil 4 Rus bankasını yaptırım listesine ekledi.
Moskova'da ‘Savaşa Hayır’ eylemi Rusya'nın başkenti Moskova'da, ülkenin 2. büyük kenti St. Petersburg ve önde gelen diğer şehirlerde, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kararıyla Ukrayna'ya gerçekleştirilen askeri operasyon protesto edildi.
Çeçenler Rus ordusuna destek olmak için Donbass'a gidiyor Rusya'nın, Ukrayna'nın doğusundaki Donbass'a başlattığı saldırı sürüyor.
Ukrayna'daki Türkler anlatıyor 'Evlerimizde bekliyoruz kaçacak yerimiz yok' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Perşembe günü henüz gün doğmadan Ukrayna'nın Donbas bölgesine askeri operasyon başlattığını duyurdu.
Son dakika... Rusya Devlet Başkanı Putin, işgal hareketini böyle savundu: Başka çaremiz yoktu Son dakika... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından, Devlet Başkanı Vladimir Putin, açıklamalarda bulundu. Putin, "Parçası olduğumuz dünya ekonomisine zarar vermeyeceğiz" dedi.
İşgalle birlikte buğday fiyatı son 9,5 yılın zirvesine çıktı Rusya’nın Ukrayna’yı işgale başlamasıyla birlikte buğdayda korkutan senaryoya start verildi. Buğday fiyatı 9,34 dolarla 2012 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.
Sürmeneliler Putin’i bakın ne hale soktu! Gülmeyi ve konuşmayı seven Karadeniz’e selam olsun, Son günlerin en popüler isimlerinden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Sürmenelilerin radarına takıldı.
Vladimir Putin Rusya Dış İstihbarat Başkanı Sergey Narişkin'i canlı yayında azarladı Rusya Güvenlik Konseyi toplantısında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Dış İstihbarat Başkanı Sergey Narişkin'i kameralar önünde azarladı.
Son dakika... Rus ordusuna sınır ötesi yetkisi verildi Son dakika... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rus ordusuna sınır ötesi yetkisi verdi.
AB'den Rusya'nın Donbas kararına tehdit 'Yaptırımlarla karşılık verilecektir' AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya'nın Donetsk ve Lugansk'ı tanıma kararına AB'nin yaptırımlarla karşılık vereceğini açıkladı.
İngiltere Dışişleri Bakanı Truss’tan Putin’in Donetsk-Luhansk kararına tepki İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’nın doğusunda Rus ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Luhanks’ın bağımsızlığını resmen tanıması yönündeki açıklamasına tepki gösterdi.
Biden'dan Putin'in yüzüne son uyarı! İşte o cümle. Dünya savaşı çıkmak üzere ABD Başkanı Joe Biden, bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı 1 saatlik kritik Ukrayna görüşmesinin ardından açıklamada bulundu.
Fransız gazetecinin sorusu Putin'i küplere bindirdi. Canlı yayında azarladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin'de Fransız mevkidaşı Emmanuel Macron ile görüşmesinin ardından kameraların karşısına geçti.
Putin, Macron'u beklemeden salondan ayrıldı Rusya Lideri Putin, basın toplantısından Fransa Cumhurbaşkanı Macron’u beklemeden salondan ayrıldı. Putin, ikili görüşmelerde de Macron ile uzun bir masada mesafeli oturmuştu.
Putin'den Erdoğan'a telgraflı 'geçmiş olsun' mesajı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telgrafı gönderdi.
Boris'ten Putin'e kritik telefon. Neler konuştuklarını 10 numara açıkladı İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Ukrayna'yı işgal konusunda uyararak, NATO'nun açık kapı politikasının Kiev için de geçerli olduğunu ifade etti.
ABD Savunma Bakanı 'Rusya, Kırım dahil Ukrayna sınırı boyunca yüz binlerce asker yığdı' ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya girme konusunda nihai karar verdiğine inanmadığını ama artık bunu yapma kabiliyetine eriştiğini söyledi.
Biden ile Putin görüşmesi sona erdi ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında iki ülke arasında son dönemde gerginliğe neden olan konuların ele alındığı telefon görüşmesi sona erdi.
Elon Musk’tan Putin’i çileden çıkaracak sözler. Putin’in bağrışını duyan Kremlin’de saklanacak yer aradı Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, Putin’in kendisinden daha zengin olduğunu ifade ederken “Bence bazı egemen güçler var, bilirsiniz. Başkan Putin'in benden çok daha zengin olduğunu düşünüyorum. Ben ülkeleri filan istila edemem” ifadelerini kullandı.
Yıllar sonra bir isim Putin'e racon kesti! O da 24 saat sonra pişman oldu Rusya'nın ünlü sinema yönetmeni Aleksandr Sokurov ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında çıkan tartışma gündeme bomba gibi düştü.
Putin'den flaş Ukrayna-NATO açıklaması Ukrayna'nın NATO'ya katılma ihtimalinden endişe duyduklarını yineleyen Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Biden ile yaptığı görüşmeyi "açık ve yapıcı" olarak niteledi.
Ukrayna Başkanı Zelensky, Biden-Putin görüşmesinden memnun Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesini olumlu bulduğunu söyledi.
Rusya'da enflasyonda artış sürüyor Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rusya'da 22 Kasım itibarıyla yüzde 8,05 seviyesinde olan yıllık enflasyonda artışın sürdüğü ifade edildi.
Putin'den NATO'ya 'kırmızı çizgi' yanıtı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, NATO’nun askeri altyapısını Ukrayna’da genişletmesinin Rusya için "kırmızı çizgi" olduğunun altını çizdi.
Rusya: Montrö Sözleşmesi'ndeki rejimin zayıflaması, Avrupa'nın güvenliği için tehdit oluşturur Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksandr Gruşko, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nde belirlenen geçiş rejiminin zayıflamasının Avrupa'nın güvenliği için tehdit oluşturacağını vurguladı.
Rusya'da kömür madeninde yangın: 52 kişi yaşamını yitirdi Rusya'daki kömür madeninde çıkan yangında ölenlerin sayısı 52’ye yükseldi.
Putin, Rusya’nın 2060 hedefini açıkladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin iklim krizi ile ilgili nasıl mücadele ettiğini anlattı.
Rusya’dan flaş karar! Kapakları açtı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa'nın doğalgaz depolarına gaz sevkiyatına başlaması talimatını verdi.
Putin, Erdoğan sorusuna ne yanıt verdi? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Uluslararası Valday Tartışma Kulübünün Soçi’deki toplantısında, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi.
Rusya'da korona yasakları geri geldi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede korona virüs (Covid-19) salgınının yeni dalgasında en yüksek seviyeye ulaşıldığını belirterek, 30 Ekim-7 Kasım'da çalışanların maaşlarının ödenmesi şartıyla ülke genelinde tatil ilan edildiğini bildirdi.
FBI, Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus iş adamının Washington'daki evini bastı ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla tanınan Rus oligark ve iş adamı Oleg Deripaska'nın ABD'nin başkenti Washington DC'deki evine baskın düzenledi.
Putin 84 yaşına kadar kalacak mı. Dünyanın merak ettiği soruyu cevapladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Moskova'da Rusya Enerji Haftası formunda “84 yaşına kadar Başkan olmak istiyor musunuz?" sorusunu cevapladı.