Volkan Demirel Süper Lig ekibine teknik direktör oluyor! Anlaşma sağlandı

Volkan Demirel Süper Lig ekibine teknik direktör oluyor! Anlaşma sağlandı
Futbolu bıraktıktan sonra beIN Sports'ta yorumculuğa başlayan Fenerbahçeli Volkan Demirel'den flaş bir adım geldi. Demirel, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün başına geçmeye hazırlanıyor.

Ajansspor''dan Kartal Yiğit''in haberine göre; Fenerbahçe''nin eski oyuncusu Volkan Demirel Süper Lig ekibine teknik direktör oluyor.

Teknik direktör Francesco Farioli ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışlarına başlayan Karagümrük, Volkan Demirel ile anlaşmaya vardı.

SÜLEYMAN HURMA İLE GÖRÜŞTÜ

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma''nın şu an beinsport''ta yorumculuk yapan Fenerbahçe ve Milli Takım''ın eski file bekçisi Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştirerek anlaştığı öğrenildi.

KULÜBEDE YER ALAMAZ

Şu an için UEFA B Lisansı bulunan Volkan Demirel, Karagümrük''te yedek kulübesinde yar alamayacak. Demirel''in teknik heyetinde A Lisans sahibi tecrübeli bir isme yer vermesi bekleniyor.

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük kariyerine Karagümrük''te başlayacak olan 40 yaşındaki Volkan Demirel''in İstanbul ekibine kendi ekibiyle geleceği öğrenildi.

 

İlgili Haberler