Wesley Sneijder’e sert tepki!

Wesley Sneijder’e sert tepki!
10 aydır gol atamadığı halde Başakşehir maçı sonrası takım arkadaşlarını eleştiren Wesley Sneijder’a Galatasaray yönetiminden tepki geldi.

Başkan Dursun Özbek ile sezon başında bir araya gelerek ayrılık söylentilerini noktalayıp buzları eriten Wesley Sneijder, Başakşehir yenilgisi sonrası yaptığı açıklamayla yine yönetimden tepki topladı. Maçın ardından “Takım iyiye gidecek mi?” şeklindeki soruya, “Bunu diğer arkadaşlara sorun. Bu şekilde kazanmamız imkansız” yanıtını veren Hollandalı futbolcunun bu tavrı şaşkınlık yarattı. Yaklaşık 10 aydır Galatasaray formasıyla rakip fileleri havalandıramayan 32 yaşındaki futbolcunun performansını eleştiren ve daha fazla sorumluluk almasını bekleyen idareciler, “Başkalarını suçlamadan önce kendisine bakması gerekiyor” serzenişinde bulundu. Sneijder, bu sezon ligde 4 asist yaparken, gol orucunu ise yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayarak bir türlü bozamadı.

O ‘ARKADAŞLAR’ ORTAYA ÇIKTI

Sneijder’in sözleriyle takımdaki iki arkadaşını hedef aldığı ortaya çıktı. Bruma ve Josue, Başakşehir maçında yaptıkları pas tercihleri nedeniyle tecrübeli futbolcuyu kızdırdı. Sneijder, bu ikiliye tepkisi nedeniyle Başakşehir maçını gergin bir şekilde tamamladı.