Yangınla beraber her şey ortaya çıktı. 3 senedir yıkılmayı bekleyen binada neler oluyor

Yangınla beraber her şey ortaya çıktı. 3 senedir yıkılmayı bekleyen binada neler oluyor
Bayrampaşa Ticaret Lisesi’nin 3 senedir atıl durumdaki binasında yaşananlar mahallelileri tedirgin ediyor. İddialara göre boş binanın kapısında her gün kimliği belirsiz 4-5 kişi beklerken arabasıyla binaya gelen kişiler içeriye girip bir süre durduktan sonra binadan ayrılıyor. Şikayetlere rağmen halen bir çözümün bulunmadığını ifade eden vatandaşlar, “Mahallede huzurumuz kalmadı. Tedirginiz” dedi.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Bayrampaşa Ticaret Lisesi 3 sene önce yenilenme gerekçesiyle kapatıldı. O günden beri atıl durumda duran binada bugün bir yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürürken binayla ilgili vatandaşlar ciddi iddialarda bulundu.

“KAPISINDA 4-5 KİŞİ BEKLİYOR, ARABALARIYLA GELİP GİDİYORLAR”
Vatandaşların iddialarına göre, atıl durumdaki boş binaya her akşam kimliği belirsiz kişiler girip çıkıyor. Kapısında 4-5 kişinin beklediği binaya arabasıyla gelen kimliği belirsiz kişiler içeriye girip bir süre durduktan sonra binadan ayrılıyor.

“MAHALLEDE HUZURUMUZ KALMADI”
Yetkililere defalarca haber vermelerine rağmen yaşanılan olayın halen çözüme ulaşmamasından şikayet eden vatandaşlar, “Sürekli tedirgin haldeyiz. Binanın kapısında bekleyen kişiler ve içeriye girip çıkan kişiler yüzünden mahallemizde huzurumuz kalmadı” dedi.