Yaptırdığı dövmeler hayallerini yıktı! Cildi çürümeye başladı

Yaptırdığı dövmeler hayallerini yıktı! Cildi çürümeye başladı
Bodrum’da vücuduna yaptırdığı dövmelerini sildirmek isteyen 26 yaşındaki Burak Yıldızel’e uygulanan sistem hayallerini yıktı. Asker olmak için dövmelerini sildiren genç adamın cildi çürümeye başladı.

Burak Yıldızel 2015 yılında annesi öldükten sonra annesine duyduğu özlemi bileğine ‘anne’ yazdırarak gidermeye çalıştı.

Diğer koluna ise kardeşi ve annesinin doğum tarihi olan 18.11 dövmesini işletti. Yıldızel, Özel Harekatçı sınavlarının açılacağını duyunca dövmelerini sildirmek istedi.

Çocukluğundan beri asker olmak isteyen Yıldızel vücudundaki dövmeleri sildirmek için Bodrum’da bir estetik uzmanına gitti. İlk başta bir şey anlamayan genç her gün dövmelerini sildirmeye gitti.

ACI ÇEKMEYE BAŞLADI 

Bir süre sonra cildi çürümeye başlayan Yıldızel büyük acılar çekmeye başladı.

Yaklaşık 8 ay boyunca acı çeken Yıldızel daha sonra ünlü bir estetik cerrahla görüştü. Vücudundaki dövmelerin bulunduğu omuzu, bilekleri ve kollarındaki izlerin kalıcı olduğunu duyunca hayatının şokunu yaşadı.

ASKER OLMAK İSTİYORDU

Tek hayalinin asker olmak olduğunu söyleyen Burak Yıldızel, “Eylül 2018 tarihinde bir estetik merkezine gittim. Dövmeleri sildirme nedenim ise çocukluk hayalim olan Özel Harekatçı olabilmek içindi. Kendilerine vücudumda iz kalıp kalmayacağını sordum. Birçok kişide uyguladıkları teknikle dövme sildirdiklerini söyleyerek beni ikna ettiler. 3 Eylül 2018 yılında ilk seansıma girdim. Sıvı bir solisyonu dövme makinesiyle deri altına enjekte ederek boya kusturmaya çalıştılar.Fakat bu tekniğin çok faydalı olduğunu ve hiçbir şekilde vücutta sıkıntı oluşturmadığını, iz bırakmadığını söyledi. Seans ücreti olarak bin 600 lirada anlaştık ve o zamanlar askeri ücret bin 600 liraya yakın bir şeydi. 

"CİLDİM ÇÜRÜMEYE BAŞLADI"

Yaklaşık 12 gün sonra cildim çürümeye başladı. 12 gün sonra derilerim çürümüş dehşet bir şekilde dövmelerin bulunduğu yer içeri çöktü. Acısı ve ıstırabı anlatılacak gibi değildi. Ciddi bir ıstırap çektim" dedi. Yıldızel, kendine dermapen uygulayan doktorlar hakkında dava açacağını söyledi. 

 

5f119cbe55427e0608f7dcbd.jpgyarali-mozaik.jpg