Yasak Elma 32. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Yasak Elma 32. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Yasak Elma geçen hafta son bölümü ile izleyicide büyük bir etki bırakmıştı. Peki, son bölümde ne oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Yasak Elma dizisi her Pazartesi FOX TV ekranlarına yeni bölümleriyle geliyor. Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor... 

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Yıldız'la Ender Kemal ile Zehra'yı ayırmak için plan yaparlar. Yıldız ve Zeynep'in katıldığı karoeke partisinde kuzeni İrem'le Kemal'e bir mektup iletmesini ister. Buna şahit olan Zehra Kemal 'den şüphelenmeye başlar. Parti sonrasında ise Yıldız'ın yönlendirmesi ile İrem, Kemal'in evine gider. Zehra 'da oraya gelerek ikisini bir arada görür ve Kemal'den ayrılma kararı alır. Dündar ile Zeynep ise, karaoke partisine birlikte giderek, Alihan'ı kıskandırmaya devam ederler. Halit cephesindeyse Alihan'ın annesi ile olan sırlar çözülmeye başlayacaktır. Ender plan içinde plan yapar, İrem'e Yıldız'ın onu Kemal karşı kullandığını söylerek intikam alır. Yıldız ile Ender'in planı Kemal'le Zehra'ın sürpriz evliliği ile acı oyuna dönüşür.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Ender yeni bölüm fragmanıda, kuzeni İrem, Yıldız’ı, Halit, Kemal ile Zehra üçgenin ortasında bırakarak yeni bir savaşı başlatır. Yıldız ise Caner ve Ender'in arasına nifak tohumları saçarak intikam almaya çalışacaktır. Ersin'in ise kötü arkadaşları yüzünden yine başı belaya girer.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANACAK MI

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.