Yasak Elma neden yayınlanmadı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma neden yayınlanmadı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Yasak Elma'nın 75.bölümü bu hafta yayınlanmadı. Dizinin hayranları Yasak Elma 75.bölüm neden yayınlanmadı? Yasak Elma 74.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor.

Yasak Elma'nın 75.bölümü bu hafta yayınlanmadı. Dizinin hayranları Yasak Elma 75.bölüm neden yayınlanmadı? Yasak Elma 74.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Yasak Elma 74.bölümde yaşananlar ve Yasak Elma 75.bölüm neden yayınlanmadı? sorularının cevapları haberimizde...

YASAK ELMA 74. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yasak Elma 74.bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümde Yeni bölümde Şahika, Ender’e anlaşma talebinde bulunuyor. Anlaşma karşılığında ise Ender’e hisse teklifinde bulunur. Ender’in amacı ise şirkette yüzde 5 hisseye sahip olmak ve Halit’i yanına almaktır. Yeni gelen CEO ile yemeğe çıkan Yıldız ile CEO arasında yakınlaşma yaşandı.

YASAK ELMA 75.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

Yasak Elma'nın 75.bölümü yayınlanmadı. Yasak Elma'nın çekimlerine korona virüs salgını nedeniyle ara verildi.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, dizinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili"Sezon finaliyle ilgili alınmış bir karar yok. Bu sezon bir daha başlayamayabiliriz de mayısta çekimlere devam da edebiliriz. Hiçbir şey belli değil" açıklamasını yaptı.