Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece'den flaş itiraf

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece'den flaş itiraf
Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncuları arasında yer alan Eda Ece, dizideki öpüşme sahneleri ile ilgili flaş bir itirafta bulundu.

Eda Ece'den flaş itiraf

FOX TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma, yayın hayatına hızlı bir şekilde devam ederken, dizi kadar oyuncu kadrosu da konuşulmaya devam ediyor. 

Özellikle Yıldız Argun karakteri ile diziye 3 sezondur renk katan başrol oyuncusu Eda Ece geçtiğimiz günlerde dizide yaşadıklarını ve öpüşme sahnelerinde yaşanan gerçekleri anlattı.  

Öpüşme sahnelerinde çok zorlandığı itiraf eden Eda Ece, bu olayın ekrana yansıdığı gibi romantik olmadığını söyledi. Oyuncu, öpüşme sahnelerinin romantik bir ortamda yapılmadığını, bunun bir iş olduğunu ve bu tür sahnelerden de hoşlanmadığını söyledi.

Kadın bedeni üzerinden yapılan işleri de sevmeyen oyuncu, “Kadının seksi gösterildiği, daha açık saçık işlerden hoşlanmıyorum. Rol icabı öpüşmek için sette romantik mumlar yakılıp, baş başa bırakılmıyor. Orada ciddi bir iş yetiştirme stresi ve profesyonellik var” açıklamasında bulunmuştu.