Yaşlı çiftin davranışı herkese örnek oldu, gel de bu çifte ceza kes

Yaşlı çiftin davranışı herkese örnek oldu, gel de bu çifte ceza kes
Bursa’da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timleri, korona virüs denetimleri gerçekleştirdi. Denetimler sırasında 65 yaş üstü olan bir çiftin polislere ve muhabirlere karşı olan nezaketi ise dikkat çekti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timleri, kentin kalabalık meydan ve caddelerinde maske ve mesafe denetimi gerçekleştirdi. Denetimde maske ve mesafe kuralına uymayanlar uyarıldı. Saat 10.00 ile 16.00 dışında sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlar da evlerine gönderildi.

'YASAĞIN SAATİNİ BİLMİYORDUK'

Denetim sırasında dışarıda olan 65 yaş üzeri bir çift, “Bize yasağın 17.00’den sonra olduğunu söylediler. Biz de yasaktan önce çıkıp, hava aldık. Çok özür dileriz hemen evimize gidiyoruz” dedi. Çiftin polis ve muhabirlere karşı nezaketi ise dikkat çekti.

“MESAFEYİ KİMSE TAKMIYOR”

Bülent Bulut ise, “Vakaların artması normal. İnsanlar kalabalıktan uzak durmuyor. Maskeyi her fırsatta çıkarıyor. Mesafeyi kimse takmıyor. İnsanlar kurallara uymadığı sürece denetimler sürekli yapılsa ne olacak?” dedi.