Abdurrahman Dilipak ile Cübbeli Ahmet TURKOVAC için birbirine girdi

Abdurrahman Dilipak ile Cübbeli Ahmet TURKOVAC için birbirine girdi
Abdurrahim Dilipak, Cübbeli Ahmet'in TURKOVAC aşısı için söylediklerini tiye aldı.

Halk araısnda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Kadir Gecesi''nde yayınladığı videosunda TURKOVAC aşısını önererek yeni çıkan hastalığa karşı etkili olduğunu iddia etmişti. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak ise Ünlü''nün videosunu alıntılıyarak, Türklerin mikrop gelmeden aşıyı bulduklarını ifade etti.

"YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜM, TURKOVAC DAHA ETKİLİ"

Cübbeli Ahmet, "Yeni bir şey çıkmış Çin''de. Bir aya kadar Türkiye''ye geldi gelir diyor profesörler bize. Tehlikeler biraz azaldı. Türk aşısının önemi var. Yetkililerle de görüştüm TURKOVAC''ın daha etkili olduğu kesin ve sabit. Bunu da olmayanlar olsunlar. Ben de olacağım. Milli aşımız ve güvenilir. Tesiri de yeni varyantlara karşı koruyucu özellik taşıdığını yetkililerimiz bildirdiler"şeklinde konuşmuştu.

"MİKROBU BULMADAN AŞISINI DA BULDUK"

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan paylaşım yaparak, "Hayda.. dünyada ilk. Türkler bunu da başardı. Mikrobu bulmadan aşısını da bulduk. Nisan ayı geçti ama bu nisan şakasının kazası olmuş :) Nasreddin hocaya Allah cc rahmet etsin" ifadelerini kullandı.

İşte Abdurrahman Dilipak''ın o paylaşımı:


 

İlgili Haberler