Yedi kez kaza geçirdi ölmedi. Piyangodan 8 milyon kazandı. Bu adamı görürseniz sarılın şans geçsin

Yedi kez kaza geçirdi ölmedi. Piyangodan 8 milyon kazandı. Bu adamı görürseniz sarılın şans geçsin
Hırvat müzik öğretmeni Frane Selak yaşam hikayesiyle hem en şanslı hem de en şansız insanı olarak tarihe geçmiştir. 7 kez ölümden dönen ve piyangodan büyük ikramiyeyi kazanan Selak yaşadıklarıyla bu kadarına da pes dedirtiyor.

7 kez ölümden dönen Hırvat müzik öğretmeni Frane Selak dünyanın en ilginç hayat hikayesine sahip insanlarından biri. Hırvatistan’ın Zagreb kentinde yaşayan Frane Selak, hayatı boyunca pek çok felaketten sağ çıkmayı başardı. Başına gelen 7 felaketten sağ kurtulmayı başaran Selak dünyanın en şanslı insanı olarak anılıyor.

TAM 7 FELAKETTEN KURTULDU
1962:
Saraybosna''dan kalkan, Dubronik''e giden trene bindi. Tren raydan çıktı ve birkaç vagon nehre düştü. Buz gibi suda 17 kişi boğuldu. Selak''ın kolu kırıldı ama kurtuldu.
1963: Zagreb''de DC-8 tipi bir uçağa bindi. Uçak havadayken kapısı açıldı ve Selak aşağı düşen 20 kişiden biriydi. Kazada 19 kişi öldü. Selak saman yığınına düştüğü için yaralı olarak kurtuldu.
1966: Bindiği otobüs nehre uçtu. 4 kişi öldü, o birkaç sıyrıkla kurtuldu.
1970: Otomobiliyle giderken motor alev aldı. Kendini dışarı zor attı, aracın benzin deposu infilak etti.
1973: Otomobilinde meydana gelen patlamada saçlarının bir bölümünü kaybetti.
1995: Zagreb sokaklarında otobüs çarptı. Yaralı kurtuldu.
1996: Otomobil bir virajda Birleşmiş Milletler''e ait kamyonla çarpıştı. Skoda marka otomobiliyle uçuruma uçtu. O bir ağacın üstüne düştü, otomobili yandı.
2003: Frane Selak, piyangodan 1,3 trilyonluk ikramiye kazandı.

İlgili Haberler