Yeni dizi geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu

Yeni dizi geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ adlı dizide, Tatlıtuğ'a hangi kadın oyuncunun eşlik edeceği merak ediliyordu. Uzun süreden bu yana merak edilen dizi ile ilgili çok merak edilen soru da yanıt buldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak isim, bir başka yıldız isim Özge Özpirinççi oldu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak Çarpışma dizisinde rol almıştı. Çarpışma dizisindeki Kadir Adalı rolü ile milyonların beğenisi kazanan Tatlıtuğ, hayranlarının karşısına yeni bir dizi ile çıkacak. Televizyongazetesi'nde bir süre önce konuşulmaya başlayan ve kod adı ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ olan dizide Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı merak konusuydu. Sonunda o isim açıklandı. Tatlıtuğ'a eşlik edecek isimin Özge Özpirinççi olduğu öğrenildi. 

Netflix’te yayınlanacak olan ve 30 Ocak’ta çekimlerin başlaması beklenen dizinin başrol kadın oyuncusu Özge Özpirinçci, en son geçtiğimiz Şubat’ta ekrana veda eden Kadın dizisinde oynamış ve performansıyla da büyük dikkat çekmişti.

Özpirinçci, uzun süredir Bodrum’da. Ara sıra İstanbul’a gidip geliyordu ve magazincilerle karşılaştığında da yeni bir projesi olup olmadığı soruluyordu. Ancak oyuncu bu sorulara net bir yanıt vermemişti. Özpirinçci’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara bakılınca, herhangi bir projesinin de olmadığı, Bodrum’da sevgilisi Burak Yamantürk ile güzel giden havaların da keyfini çıkardığı görülüyordu.

 

İlgili Haberler