Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: "Çocuk istismarından Kemalistler sorumlu"

Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: "Çocuk istismarından Kemalistler sorumlu"
Fıkıh-Der adlı ruhsatsız derneğin Kur'an kursunda yaşanan çocuk istismarıyla ilgili skandal bir yorumda bulunan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Olayda Kemalistlerin payı var" dedi. Kılıçarslan'ın sözleri büyük tepki aldı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, bugünkü köşe yazısında Fıkıh-Der'in yatılı Kur'an kursunda yaşanan çocuk istismarı olayını kalemi aldı.

Türkiye'yi ayağa kaldıran skandalla ilgili şok bir değerlendirmede bulunan Kılıçarslan, Ümraniye'de bulunan ruhsatsız dernekte hocalık yapan 3 ismin çocukları istismar etmesinden Kemalistleri sorumlu tuttu.

"Bu pisliklerin ortaya çıkmasında Kemalistlerin de payı var" ifadelerini kullanan Kılıçarslan, şöyle devam etti:

"Kur’an eğitiminin, en genel manada dini eğitimin önüne her fırsatta set çeken seküler Kemalist kafanın da bu pisliklerin ortaya çıkmasında bir payı vardır. Umarım bunu bir an olsun düşünürler bana hemen öfkelenmek yerine. 28 Şubat’ın karanlık dehlizlerinde insanları “kanunsuz” iş tutmaya mecbur bırakmışlardır mesela. O kanunsuzluk beraberinde “boşluklar” getirmiş, o boşluklar da aşağılık tacirler eliyle sömürülmüştür."

İlgili Haberler