Zamları ben mi yaptım kardeşim. Yeniçağ manşete taşıdı: Meral Akşener iktidarı topa tuttu

Zamları ben mi yaptım kardeşim. Yeniçağ manşete taşıdı: Meral Akşener iktidarı topa tuttu
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, AKP iktidarının vadesini doldurduğunu söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, zamların sorumlusu kendisi değilmiş gibi Erdoğan''ın da isyan ettiğini belirterek, "İşi gücü bırakmış muhalefeti ''yaygaracı'' diye suçlamakla meşgul. Madem bize inanmıyorsun cesaretin varsa vatandaşın içine kendin çık" dedi

CESARETİN VARSA SOKAĞA ÇIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan''a "Çok uzağa gitmene gerek yok" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Zam furyası ve fatura terörü sürerken, Ankara''da, İstanbul''da esnafı gez de milletin halini gör. Hani Nebati bakan ''gözler çok önemeli'' diyor ya, bak bakalım vatandaşın gözünde neler göreceksin" ifadelerini kullandı.

YANDAŞI KORUMAK UĞRUNA

Türkiye''ye enerji krizi yaşatmanın giderayak AKP''ye nasip olduğunu belirten Akşener, "Toplumun büyük kesimi fakirleşirken kamera önüne geçip ''Zamları devlet yapmadı'' diyor. Oysa devlete bağlı bir kurum olan EPDK, yandaş dağıtım şirketlerini korumak için zamları kendilerinin yaptığını söyledi" diye konuştu.

SON KULLANMA TARİHİ GEÇTİ

Akşener, şunları söyledi: Yıllaradır milletimize anlattıkları masallar, tutmadıkları sözler, beceremedikleri vaatler gün gibi ortaya çıktı, yalanların son kullanma tarihi geçti. Enflasyon yüzde 50''ye dayandı. Kendisi bu sefer çıkıp ''Rekabetçi kur'' diyerek, döviz arttıkça Türkiye''nin zenginleşeceğini söyledi. İnsan biraz utanır.

İşte Yeniçağ’ın bugünkü birinci sayfası:

İlgili Haberler