Yılın televizyon haberi belli oldu

Yılın televizyon haberi belli oldu
Sedat Simavi Ödülleri'nin bu yılki kazananları belli oldu. Yılın televizyon haberi ödülünü, Fox'tan Gülşah İnce Birsen ve Mustafa Soybaş'ın "Cumhurbaşkanı'na Şarjörsüz Güvenlik Önlemi" imzasını taşıyan haberi kazandı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 2017 Sedat Simavi Ödülleri’ne değer görülen gazeteci, karikatürist, edebiyat, spor ve bilim insanlarına verilecek ödüller açıklandı.

Sedat Simavi Ödülleri'nde “Yılın televizyon haberi” ödülünü Fox'tan Gülşah İnce Birsen ve Mustafa Soybaş kazandı. Birsen ve Soybaş’ın "Cumhurbaşkanı'na Şarjörsüz Güvenlik Önlemi" haberi ödüle layık görüldü.

Soybaş ve Birsen'in haberinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törende, Erdoğan'ın korumaları ve giriş çıkışlardaki polislerin dışında tören alanını dolduran jandarma ve polislerin hem silah şarjörleri hem de şarjör ceplerinin boş olduğu görüntülenmişti.

ÖDÜL TÖRENİNİN YERİ TARİHİ DAHA SONRA AÇIKLANACAK

11 Aralık 1953’de yaşamını yitiren TGC kurucu Başkanı Sedat Simavi adına 41 yıldan bu yana sürdürülen ödüller; gazetecilik, televizyon, radyo, karikatür, edebiyat, sosyal bilimler, fen bilimleri, sağlık bilimleri ve spor alanlarında veriliyor.

Ödül töreninin tarihi ve yeri daha sonra paylaşılacak.

İlgili Haberler