Yılmaz Özdil yer ve saat verip peş peşe sıraladı

Yılmaz Özdil yer ve saat verip peş peşe sıraladı
Gazeteci Yılmaz Özdil, Bodrum’u günlerdir kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili dikkat çeken paylaşımda bulundu. Özdil, “Orman yangını filan değil bu, resmen yürüye yürüye tutuşturuyorlar.” dedi.

Resmen yürüye yürüye tutuşturuyorlar

Türkiye’nin farklı illerden gelen yangın haberleri, yürekleri sızlatmaya devam ediyor. Türkiye’yi kasıp kavuran orman yangınlara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Birçok ilinde eş zamanlı olarak başlayan orman yangınlarına gazeteci Yılmaz Özdil’den dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Bodrum Kissebükü mevkiinde dün başlayan yangınla ilgili video görüntüsüyle peş peşe paylaşımda bulunan Özdil, yangının kasıtlı çıkarıldığını, güvenlik önlemlerinin ve müdahale ekiplerinin yetersizliğini anlattı.

Özdil paylaşımında ayrıca dört gündür hiçbir şüphelinin gözaltına alınmamasına dikkat çekti.

Özdil paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Saat 20.00 itibariyle Bodrum Kissebükü… Orman yangını filan değil bu, resmen yürüye yürüye tutuşturuyorlar. Dört gündür yanıyoruz, söndürmede asker yok, muhtemel tutuşturma bölgelerinde özel harekat yok, dört gündür gözaltına alınmış şüpheli bile yok… Bunun normal olduğunu düşünen var mı?” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler