Yılmaz Özdil: Sessiz İstila değil, gümbür gümbür istila

Yılmaz Özdil: Sessiz İstila değil, gümbür gümbür istila
Sığınmacı sorununu ele alan ve yapımcısının gözaltına alınmasına neden olan ‘Sessiz İstila’ filmine göndermede bulunan Yılmaz Özdil, “Sessiz İstila bence yanlış. Gümbür gümbür istila bu. Gümbür gümbür, silahsız işgale uğruyor Türkiye” dedi.

Gazeteci Yılmaz Özdil, Bizim TV YouTube kanalında Burcu Uğur''un sorularını yanıtladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki tartışmaya değinen Özdil, “Böyle bir şeye Türk siyasi tarihinde şahit olmadım hepimiz gibi” dedi.

Soylu''nun kendisine de hakaret ettiğini hatırlatan Özdil, “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o koltuktan kalktığı gün ben onu mahkemeye vereceğim” dedi.

“BİZİ KENDİ ÜLKEMİZDE KAÇAK SIĞINMACI DURUMUNA DÜŞÜRDÜLER”

Soylu''nun sözleri sonucu Ümit Özdağ''ın İçişleri Bakanlığı önüne gitmesiyle ilgili konuşmasını sürdüren Özdil, “Kaçak Suriyeli ve Afganların yürüye yürüye girmesi serbest, Ümit Özdağ''ın TBMM''den İçişleri Bakanlığı''na yürümesi yasak” şeklinde konuştu.

Yapımcısının gözaltına alınmasına neden olan ‘Sessiz İstila'' filmine de göndermede bulunan Yılmaz Özdil, “Sessiz İstila bence yanlış. Gümbür gümbür istila bu. Gümbür gümbür, silahsız işgale uğruyor Türkiye. ‘Suriyeliler Türkiye''de kalsın’ diyenler hümanist, ‘Suriyeliler kendi ülkelerine dönsün’ diyenler hayvandan aşağı bu ülkede” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Özdil, “Bizi kendi ülkemizde kaçak sığınmacı durumuna düşürdüler. Bunu hiçbir Türk vatandaşının kabul etmemesi lazım” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler