Zafer Algöz'ün 'Gibi' paylaşımı tartışma yarattı! 'Bırakın başkaları da çıksın'

Zafer Algöz'ün 'Gibi' paylaşımı tartışma yarattı! 'Bırakın başkaları da çıksın'
'Erşan Kuneri' dizisinin oyuncularından Zafer Algöz'ün, Twitter hesabından 'Gibi' dizisini ve Feyyaz Yiğit'i sert bir dille eleştirmesinin ardından, dizide 'İlkkan' karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç, komedyen Şahan Gökbakar, şarkıcı Aleyna Tilki ve iş insanı Hacı Sabancı'dan tepki geldi.

Dizinin başrol oyuncusu Zafer Algöz “Dizinizde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim” yazmasına sinirlenerek , "Gibi''nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını verdi.

Başka bir kullanıcı da bu yanıtın altına “Zafer abi sizi Feyyaz Yiğit komedisinde görmek isteriz" diye yazdı. Zafer Algöz de bu kullanıcıya “Feyyaz Yiğit komedisi mi?” yanıtını verdi.
Alagöz, bu yorumunun ‘yapıcı’ olmadığını düşünen bir başka takipçisine ise, “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” dedi.

Sosyal medyaya damga vuran bu polemiğe ünlü isimler de dahil oldu.

Gibi dizisi sevenleri Zafer Algöz''ü paylaşımları nedeniyle eleştirdi.

GİBİ’NİN ‘İLKKAN’I CEVAP VERDİ

Bunun üzerine ‘Gibi’ dizisinde ‘İlkkan’ karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç isim vermeden Twitter üzerinden şunları yazdı: “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor”

“GİBİ’NİN HAKKINI YEMEYELİM

Aleyna Tilki de “Zafer abime sonsuz saygı hürmet. Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yiğit’in çok easy (kolay) bir kafayla çektiği diziyle, hepimizi çok güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil” ifadesini kullandı.

“YAAA SAÇINIZ SAKALINIZ AĞARDI”

Şahan Gökbakar’ın yorumuysa şöyle: “Yaaa saçınız sakalınız ağardı, bıkmadınız aynı kısır polemiklerden…”

Hacı Sabancı da “Siz diyete başlasanız sanki daha iyi olacak” dedi.

‘Gibi’nin yaratıcılarından olan ve başrolde ‘Yılmaz’ karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit’ten ise henüz bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler