MHP'li Uzunırmak'tan Akşener'e destek

MHP'li Uzunırmak'tan Akşener'e destek
MHP Aydın eski Milletvekili Ali Uzunırmak, Meral Akşener hakkında skandal sözler kullanan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a tepki gösterdi ve milletvekillerini göreve çağırdı.

İstanbul'da İş Dünyası Vakfı tarafından verilen iftar yemeğinde Meral Akşener hakkında "Şu Meral Kılıçdaroğlu mu?" ifadelerini kullanan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a tepki yağıyor...

Akşener, kendisi hakkında skandal sözler kullanan İsmail Kahraman'a tepki göstererek, sosyal medya hesabından çok sert bir açıklamada bulunmuştu.

Kahraman'ın sözlerini "alçakça ve şerefsizce" olarak değerlendiren Akşener, "böyle bir açıklamayı ancak hayatın 77 yılını geride bırakmış bir belam yapabilirdi" ifadelerini kullanmıştı. 

AKP VE MHP'Lİ VEKİLLERE SESLENDİ

Sosyal medyada Akşener'e destek yağarken; 21, 23,24 ve 25. dönem MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak da manidar bir paylaşımda bulundu.

Twitter hesabından AKP ve MHP'li vekillere seslenen Uzunırmak, "TBMM Başkanı Sn. Kahraman'ın Akşener'e sözlerini kınayabilecek (başta kadın) cesur, medeni AKP ve MHP'li milletvekili var mı? Taraftarlık olarak görmemeli!" ifadelerini kullandı.

İşte Uzunırmak'ın paylaşımı:

İlgili Haberler