İslâmcı beslemesi ateist!

Biri: “Bu arada sol, demokrat ve liberal çevrelerin hiç izlemediği, fakat Dink’in katlinde kullanılan lümpen-milliyetçi gençlik çevrelerinin ideolojisinin oluşmasında belirleyici bir rol oynayan milliyetçi gazeteler iyice zıvanadan çıkmıştı. Birkaç örnekle oralarda neler olup bittiğini anlamaya çalışalım.” diyor ve birinci sıraya beni koyuyor:
“Arslan Tekin (Yeniçağ, 25 Şubat): “Hrant Dink bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Lozan Antlaşması’nın azınlıklara tanınan haklarından istifade etmektedir. Onun Türkleri sevmesini, hele Türk milliyetçiliği ile dost olmasını beklemiyorum. Ama bu kadar aleni bir düşmanlığa meyil etmesi düşündürücüdür.” (Alper Görmüş, “Medya cinayeti nasıl örgütledi?”, www.serbestiyet.com, 19 Ocak 2014).
Hey Alper! Beni tanıyor musun? Yazdıklarımı, kitaplarımı okudun mu?
Hiçbir şey bilmiyorsun. Şimdi beslendiğin gazetede ben 6,5 yıl yazdım. Senin putlaştırdığın isimle, orada röportaj yaptım. Beraber çekindiğimiz fotoğrafı internette ararsan bulursun. Bulamazsan içinde yer aldığın “Hepimiz Ermeni’yiz” grubundan iste... Onlar beni önce savcılığa şikâyet ettiler, savcılık takipsizlik verince, mahkemeye koştular. Bana suç isnat edenlerin isimlerini versem şaşar kalırsınız. Alper Efendi, senin dediğin gibi, hiçbiri beni/bizi okumuş değil ama birileri “Bu kişi putumuza lâf etti, şikâyet edeceğiz, imza ver.” diyor, onlar da veriyorlar. Bu kadar düşük insanlar... “Alçak”la “düşük” arasında irtifa farkı var ama “alçak”ta anlam genişliği onları yine hop oturtup hop kaldırtır; o kelimeyi kullanmayacağım! 
Alper efendi, putlaştırdığın müteveffanın görüşlerine karşı yazarken, kendisine özellikle sormuşumdur: “Bu sözleri sen mi söyledin?” (24 Şubat 2004 tarihli yazımı oku... Ona e-postamı ve onun bana cevabını verdim.) 
Benim yorumlama hakkım yok mu? Tenkit etme hakkım yok mu? 29 Şubat 2012’de şunları yazmışım:
“Yıllardır ‘Hrant’ın parazitleri’ (Söz Etyen Mahcupyan’dan ödünçtür!), ‘Hepimiz Ermeni’yiz!’ diye yırtındılar, ortalığı birbirine kattılar, ‘Hrant Dink’e kurşun sıkan Türk’tür, öyleyse bütün Türkler katildir!’ demeye getirdiler. Bir-iki kişinin cehaletini herkese mal ettiler; insanımızı boğdular ve boğmaya devam ediyorlar. 
Alper ve gibileri bunu yapıyor. Hrant’ın “âkil”i Etyen bile dayanamadı, onlara “parazit” dedi. Daha başka ağır sözleri de var.
Tevfik Fikret’in şu beyti bugünü anlatıyor: “Beşerin böyle dalâletleri var: / Putunu kendi yapar, kendi tapar.” 
Yazdıklarımı tek tek okusunlar, bir tane “Vurun lan şu adamı!” anlamına gelecek bir kelime bulabilecekler mi!
Müslüman parasıyla ateist (Allah’sız olduğunu kendisi Taraf’ta yazmıştı.) besleyen, gazetenin yöneticilerine bir çift lâfım var ama, maalesef o eski arkadaşlar kendilerine buyrulanı yapmak zorundalar. Kınamıyorum. Taraf gazetesinden, “AKP yandaşı”, kendilerine “liberal”, demokrat gibi “sıfatlar” takan, bir kısmı eski marxist bir grup ayrılmıştı. Onları bu gazeteye pazarlayan kim? AKP’nin buyruğu olmadan almaları mümkün değildir. 
İnsanlar “gazetemiz” yaşasın diye belki çocuklarının rızkından kestiği üç kuruşunu veriyorlardır. Ama asla “ateistler” beslensin diye vermiyorlardır. 
Putçuların ekmeği Müslümandan!

Yazarın Diğer Yazıları