14 Kasım Çarşamba 2018 reyting sonuçları açıklandı

14 Kasım Çarşamba 2018 reyting sonuçları açıklandı
14 Kasım 2018 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? Sen Anlat Karadeniz mi? Diriliş Ertuğrul mu? Birinci oldu dün akşam itibariyle cevap bulmuş oldu. İşte zirvenin tek sahibi belli oldu...

14 Kasım reyting sonuçları açıklanıyor. Her hafta olduğu gibi yine bu hafta çarşamba gecesi reytinglerde kıyasıya bir mücadele oldu. Kafa kafaya giden iki dizi Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul arasında yine reyting savaşları yaşandı. Peki hangisi reytinglerde birinci geldi. Türk televizyonları için önemli bir rol oynayan reyting dizilerin ve programların kaderini belirliyor.

14 KASIM 2018 REYTİNG SONUÇLARI

14 Kasım tarihinde Total'de TRT 1'de ekranlara gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi 1.sırada yer alırken, 2.sırada ATV'de yayınlanan "Sen Anlat Karadeniz" dizisi , 3.sırada "Diriliş Ertuğrul" dizisinin özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Diriliş Ertuğrul", 2.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber" 3.sırada ise "Sen Anlat Karadeniz" dizisi yer aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL REYTİNGLERE DAMGASINI VURDU

Geçtiğimiz hafta yeni sezon hayatına başlayan Diriliş Ertuğrul 5 aylık bir aradan sonra TRT 1 ekranlarına bomba gibi döndü. Yeni transferlerle başlayan Ertuğrul izleyiciden tam not aldı.

REYTİNG NEDİR?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayıdır. Yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor bu işlemi az önce belirttiğim gibi AGB gerçekleştiriyor.