1,5 aydır hiç gol yemeyen Karius Beşiktaş'tan ayrıldı

1,5 aydır hiç gol yemeyen Karius Beşiktaş'tan ayrıldı
Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alman file bekçisi Karius ile yollar resmen ayrıldı.

Beşiktaş'ta Alman file bekçisi Karius ile ayrılık resmileşti. Milliyet Gazetesi Muhabiri Serdar Sarıdağ'nın özel haberine göre Alman file bekçisi bu sabah itibariyle resmi evrakları imzaladı ve serbest kaldı. 

Loris Karius'un sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle;

"Beşiktaş kariyerimin bu şekilde sona ermesi üzücü ama bu durumu çözebilmek adına her şeyi yaptım. Aylarca sabırlı davrandım, yönetimle defalarca konuştum. Geçen yıl da benzer şeyler olmuştu.Bu kulüpte oynamak benim için büyük keyifti.

Beşiktaş, bu kadar tutkulu taraftarın desteğine sahip olduğu için gurur duyabilir. Beni iyi zamanda da, kötü zamanda da desteklediniz. Sizi en iyi şekilde hatırlayacağım. Tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk günden beri beni çok iyi ağırladınız. Şampiyon Beşiktaş."  

"2020'NİN TEK GÜZEL OLAYI"

Alman Kaleci Karius'un Beşiktaş'tan ayılması ile ilgili spor muhabiri Bozhan Memiş'ten çarpıcı bir yorum geldi. 2020 yılının başından beri savaş tehlikesi, deprem, çığ ve salgın gibi karşılaştığımız kötü olaylara dikkat çeken Memiş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

2020'nin tek güzel olayı, Karius gitti...

sgssy.jpg