Meral Akşener Samsunlu gence küpelerini hediye etti. 15 yaşındaki çocuk öyle bir konuştu ki

Meral Akşener Samsunlu gence küpelerini hediye etti. 15 yaşındaki çocuk öyle bir konuştu ki
İYİ Parti lideri Meral Akşener Samsun Atakum’da konuştuğu gençlerin sorunlarını dinledi. Akşener konuştuğu bir gence, sevdiği kıza hediye etmesi için küpelerini verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Yurt gezileri kapsamında Samsun’a giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Atakum’da dinlediği bir genç, “Peynir alırken zorlanmak insana o kadar dokunuyor ki... Ben bu sene kayısı yemedim. O kadar koyuyor ki insana, 15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi inanın çok rahatsız ediyor” dedi.

Ekonomiyi eleştiren 15 yaşındaki çocuk Akşener''e şunları söyledi:

"Mevzu bir şey alabilmek değil bugün elbette bir peynir yiyebiliyorum ama bugün peynir alırken zorlanmaktan, insana o kadar dokunuyor ki. Mesela bir meyve çıktı, ben bu sene kayısı yemedim. Bunu kendimi acındırmak için söylemiyorum, burada değiliz. Bunu yiyememek o kadar koyuyor ki insana, 15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi inanın çok rahatsız ediyor. Umarım başa geldiğiniz zaman bunlar gibi olmazsınız. Düzgün bir ekonomi politikası ile insanların alım gücünü artırırsınız da… Artık rahat bir hayata ereriz. Durumlarımız inanın iyi değil. Ben yurt dışında okumak istiyorum ama okuduktan sonra ülkeye dönüm ülkeye bir şeyler katmak istiyorum. Bizim bu ülkeyi geliştirmemiz ve yüceltmemiz gerekiyor.”

KÜPESİNİ HEDİYE ETTİ

Genç çocuk konuşmanın sonunda Meral Akşener’e bilekliğini hediye etti.

Bunun karşılığında Akşener de kulağından çıkardığı küpeleri “Bunu gerçekten ilk sevdiğin kıza hediye edeceksin. ‘Bu Meral teyzenin’ diyeceksin” diyerek çocuğa verdi.

Akşener daha sonra konuştuğu çocuklara sarıldı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Akşener videoyu "Mevzu pahada değil hocam." notuyla paylaştı.

 

İlgili Haberler