16 yaşındaki kızın planını otopsi bozdu

16 yaşındaki kızın planını otopsi bozdu
İzmir'de babasını öldürdükten sonra intihar süsü veren 16 yaşındaki N.U.'nun planını Adli Tıp Kurumu bozdu. Merminin kafasına giriş açısı nedeniyle intihar değil, cinayet olabileceği belirtilince N.U. suçunu itiraf etmek zorunda kaldı.

Gayrimenkul işi yapan ve Çeşme'de otel işleten iş insanı 44 yaşındaki Zafer U.'nun eşi P.U., sabah polisi arayarak, evlerinin üst katındaki odada eşinin cesedini bulduğunu bildirdi. Buca Yaylacık Mahallesi 185 Sokak'taki adrase gelen polis ekipleri, daireye çıktı. Polisler ilk incelemede, elinde kendisine ait silah bulunan Zafer U.'nun intihar etmiş olduğunu değerlendirildi. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Zafer U., Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Soruşturma kapsamında Zafer U.'un eşi P. U. ile kızları N.U. ve İ.U.'nun (18) ifadelerine başvuruldu. Anne ve kızları, Zafer U.'yu intihar etmiş halde bulduklarını söyledi. Ancak ifadelerinde çelişkili anlatımlarda bulundu.

GENÇ KIZ TUTUKLANDI

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından hazırlanan raporda olayın, merminin kafatasına giriş açısı nedeniyle intihar değil, cinayet olabileceği bildirildi. Rapor üzerine anne ve kızları gözaltına alındı.
Sorguda N.U. babasını kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. N.U.'nun ifadesinde, "Bana kötü davranıyor ve kısıtlıyordu. Sürekli hakaretler savuruyor, küfrediyordu. Taciz gibi bir durum yoktu. Babamı tabancayla öldürdükten sonra, olaya intihar süsü verdim" dedi. Anne P.U.'nun da, baba-02.jpgşeklinde konuştuğu öğrenildi.
Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden N.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi. P.U. ile diğer kızı İ.U.'ya ise konutu terk etmeme yönünde adli kontrol getirildi.

İlgili Haberler